Головна Новини Суспільство Війна з Росією рф обстріляла ракетами Кривий Ріг: знищено завод, на місці працюють рятувальники
commentss НОВИНИ Всі новини

рф обстріляла ракетами Кривий Ріг: знищено завод, на місці працюють рятувальники

Подробиці сьогоднішньої ракетної атаки у Дніпропетровській області

28 травня 2022, 23:46 comments1019
Поділіться публікацією:

В місті Кривий Ріг,   на Дніпровщині, сьогодні, 28 травня  дві ракети, випущені  російськими  окупантами  вдарили  в промисловий  об’єкт. Це сталось в одному з районів виїзду з міста. Про це написав  очільник  Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко  в Telegram-каналі.

рф обстріляла ракетами Кривий Ріг: знищено завод, на місці працюють рятувальники

У Кривому Розі дві ракети окупантів влучили у підприємство (фото з відкритих джерел)

Посадовець, зокрема, зазначив, що мала місце ворожа атака в Кривому Розі. Дві ракети влучили в  промисловий об’єкт, що при цьому зазнав   сильних  руйнувань.

Як він повідомив, інформацію про постраждалих  ще уточнюють. На цьому об’єкті в місті  працюють підрозділи  місцевих  рятувальників.

Керівник військової адміністрації міста  Кривий Ріг  Олександр Вілкул  також зазначив, що підприємство, в яке вдарили ракетам, зруйновано.

"Приліт кількох ракет на територію одного із промислових підприємств промзони Кривого Рогу. Завод практично знищено. Чутно вибухи. До ліквідації наслідків пожежі залучено підрозділи рятувальників", — прокоментував ситуацію  міський посадовець  в Telegram-каналі.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  опубліковано перехоплення розмови російського окупанта. Служба безпеки України продовжує публікувати перехоплені телефонні розмови окупантів зі своїми родичами або бойовими товаришами. В одній із перехоплених розмов загарбник зізнався іншому, що керівництво дозволило їм застосовувати абсолютно все, що було заборонено міжнародними конвенціями. За словами джерела, фосфорні та касетні засоби поразки є особливо небезпечним та негуманним видами озброєнь, які заборонені міжнародними конвенціями. Однак окупантами на них дали "дозвіл". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини