Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ масовано ударила по Донбасу: багато поранених, серед них діти
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ масовано ударила по Донбасу: багато поранених, серед них діти

Найбільше від ударів постраждали Покровськ, Мирноград, Новоградівка

30 листопада 2023, 08:55 comments3019
Поділіться публікацією:

Шістьма ракетами "С-300" окупанти в ніч проти четверга, 30 листопада, влаштували масований удар одночасно по трьох містах Донецької області — Покровськ, Мирноград, Новоградівка. Багато поранених, зокрема діти, під завалами можуть бути ще люди. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у заяві глави МВС України Ігоря Клименка.

РФ масовано ударила по Донбасу: багато поранених, серед них діти

Обстріл Донбасу. Фото: із відкритих джерел

"Під обстріл потрапили Покровськ, Новогродівка та Мирноград. Внаслідок обстрілів постраждали 10 людей, серед них 4 дитини. Парамедики поліції врятували немовля. Ще п'ять людей шукають під завалами", — йдеться у повідомленні голови МВС.

У Покровську серед постраждалих — сім'я з двома дітьми: 16-річним хлопцем та 6-місячним немовлям. Також поранення отримав ще 13-річний хлопчик. Попередньо пошкоджено багатоквартирний та 9 приватних будинків, відділ поліції, автомобілі, гаражі.

"Один із снарядів вибухнув у дворі будинку, де жила сім'я з двома дітьми. Внаслідок обстрілу було зруйновано дах та стіни будинку, родина опинилася під завалами", — розповів Ігор Клименко.

Парамедик поліції допоміг вибратися з-під руїн чоловікові, у якого на руках було закривавлене немовля.

"Оглянувши хлопчика, поліцейський загорнув його і швидко доставив до лікарні. Загрози піврічного Ілая немає", — додав глава МВС.

У Новоградівці окупанти потрапили до багатоповерхового будинку, внаслідок чого поранено 13-річну дитину.

"Поки на місці ракетного удару продовжують працювати поліцейські та працівники ДСНС. Під завалами, ймовірно, можуть перебувати ще 5 людей, серед них дитина", — додав Клименко.

По Мирнограду росіяни вдарили двома ракетами із ЗРК "С-300". Зруйновано відділ поліції.

"На місцях влучень усю ніч працюють ДСНС та поліція. Пошуково-рятувальна операція триває, поліцейські документують наслідки російських ударів", — резюмував глава МВС.

Читайте також на порталі "Коментарі" — РФ у 2024 році витратить на армію майже третину бюджету: про що це говорить і до чого може спричинити.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини