Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ масовано атакували безпілотники: де було дуже голосно
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ масовано атакували безпілотники: де було дуже голосно

Сильні "бавовни" чули в районі аеродрому та нафтобази

14 червня 2024, 08:15 comments10924
Поділіться публікацією:

У ніч проти п'ятниці, 14 червня, Росію масовано атакували безпілотники. Вибухи долинали з кількох регіонів країни-агресора. Зокрема, росіяни заявили про вибухи в районі військового аеродрому "Морозовськ" у Ростовській області. У місцевих пабліках писали про нібито атаку невідомих БПЛА.

РФ масовано атакували безпілотники: де було дуже голосно

Росію атакували безпілотники. Фото: із відкритих джерел

Очевидці писали, що у бік Морозовська "щось летить і дзижчить". Втім, російська ППО у відповідь на атаку мовчить. Згодом з'явилися кадри пожежі. Ймовірно, палало на аеродромі.

Про вибухи в районі "Морозовська" також повідомляли українські моніторингові канали "Николаевский Ванек" та Monitor.

Російські канали згодом заявили, що у Морозовському районі зникла електрика внаслідок "масованої атаки безпілотників". Губернатор Василь Голубєв заявив, що до зони відключення потрапили кілька населених пунктів, а жертв нібито немає.

На аеродромі "Морозовськ" базується 559-й гвардійський бомбардувальний авіаційний полк РФ із літаками Су-34, Су-24 та Су-24М.

Крім того, вночі безпілотники атакували Воронезьку область. Місцевий губернатор Олександр Гусєв заявив, що "пташки" атакували нафтобазу. Вона нібито була "незначно" пошкоджена.

Як переконує Гусєв, безпілотники трохи пошкодили резервуари з паливом, але загоряння не допущено і постраждалих також немає.

У російських пабліках також повідомляли про атаку дронів на Курську область. Росіяни стверджують, що спрацювала ППО.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в академії зв'язку імені Будьонного на Тихорецькому проспекті в Санкт-Петербурзі пролунав вибух. Нібито будівля була атакована безпілотником.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини