Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ має сили для наступу ще на новому напрямку: які можливості у ворога
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ має сили для наступу ще на новому напрямку: які можливості у ворога

Західні партнери повинні дозволити ЗСУ завдавати ударів по території РФ своєю зброєю, заявив Юрій Федоренко.

27 травня 2024, 22:10
Поділіться публікацією:

Збройні сили України  ведуть підготовку  до можливих наступів  РФ на новому напрямку. В росіян   вистачає  сил і засобів, аби воювати на ще одній ділянці фронту. Про це  розповів командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" Збройних сил України Юрій Федоренко  під час  ефіру телемарафону.

РФ має сили для наступу ще на новому напрямку: які можливості у ворога

Новий наступ РФ (фото з відкритих джерел)

"Ми чітко усвідомлюємо, що сил та засобів у противника достатньо для того, щоб підігрівати той тактичний успіх, який він мав, коли перетнув лінію державного кордону. А також для того, щоб відкрити ще одну ділянку фронту для наступальних дій", — продовжив Федоренко.

Офіцер каже, що партнери мають  дозволити  ЗСУ завдавати удари  по території Росії західною зброєю.  

"Нашим міжнародним партнерам потрібно усвідомити одну просту істину – страх породжує смерть, сміливість породжує життя", — сказав військовий.

Як він зазначив, на Харківщині  тепер йдуть  важкі бої на двох напрямках.  

"Якщо говорити про Вовчанськ, то тривають надзвичайно складні бої, також посилилися атаки в напрямку Куп'янська. Противнику дуже важливо зайняти Вовчанський плацдарм для подальшого просування в тил нашого угруповування. І паралельно вони намагаються здобути успіх у напрямку Куп'янська, аби пройти до Осколу", — наголосив Юрій Федоренко.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Німеччина виступає проти важливої підтримки України і тисне на США. За словами речника німецького уряду Штеффена Гебештрайта, Берлін і далі виступає категорично проти ідеї деяких союзників щодо створення над частиною України так званого оборонного щита, щоб захистити ці території від ракетних ударів країни-агресора Росії.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини