Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ має чіткий і продуманий план: що робить, аби добитися капітуляції України
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ має чіткий і продуманий план: що робить, аби добитися капітуляції України

РФ зараз спрямовує всі сили на тиск на фронті і удари по тилу

23 липня 2024, 18:54 comments1658
Поділіться публікацією:

Росія намагається змусити Україну та її західних партнерів до перемир'я, заявив в ефірі "Радіо NV" військовий експерт і ветеран АТО Євген Дикий.

РФ має чіткий і продуманий план: що робить, аби добитися капітуляції України

Росія

За його словами, справа у тому, що росіяни не можуть довго зазнавати втрат такого масштабу, їхня армія зношується. Спершу страждає техніка, а потім особовий склад. Як каже Дикий, людей росіяни ще якось поповнюють, хоча якість цих новобранців з кожним набором знижується. Вже на Харківщині це стало очевидним через великий відсоток новобранців, додав Дикий.

Він підкреслив, що наразі в окупантів значно більші проблеми з технікою, ніж з особовим складом. За словами експерта, Росія не може компенсувати навіть половини втрат, яких завдають ЗСУ.

"Чому вони зараз не призупиняються, кидають знову і знову повністю знищені частини в наступ. Їм зараз дуже важливо переламати нас психологічно. Вони намагаються створити й у нас і в наших західних союзників ілюзію. Вони дуже відчайдушно блефують, насаджують меседж про те, що Росія здатна роками вести війну такої інтенсивності. А якщо так – вона просто приречена в ній перемогти. Адже очевидно, що ані ми, ані Захід таку війну 10 років вести не будуть", – заявив Дикий.

Експерт зазначив, що Кремль спрямував усі свої сили для досягнення цієї мети. Зокрема, мова йде про тиск на фронті та удари по тилу, якими Москва намагається показати "безсилля української ППО."

Тобто, за його словами, йде дуже добре продумана кампанія, щоб зламати не нашу армію, а тил. Дикий каже, що загарбники зрозуміли, що військовим шляхом не вдасться перемогти. Тепер їхня мета – дотиснути тил, створивши помилкову картину про нескінченні ресурси Росії, підсумував Дикий.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, чому РФ дуже потрібен мир до осені.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини