Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ готується відкрити ще один напрямок фронту: комбат ЗСУ розповів нові подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ готується відкрити ще один напрямок фронту: комбат ЗСУ розповів нові подробиці

Комбат Ахіллес зазначає, що Росія готує додатковий резерв

31 березня 2024, 18:10
Поділіться публікацією:

РФ готує додатковий резерв на війну в Україну, який може використати, щоб відкрити ще один відрізок фронту. Таку заяву зробив командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів Ахіллес 92-ї Окремої штурмової бригади імені Кошового Отамана Івана Сірка Юрій Федоренко в інтерв'ю Radio NV.

РФ готується відкрити ще один напрямок фронту: комбат ЗСУ розповів нові подробиці

Росія готує додатковий резерв (фото з відкритих джерел)

За його словами, Росія проводить приховані мобілізаційні процеси і підняла ставку так званих підйомних — за підписання контракту із військами РФ зараз виплачують від шести тисяч доларів. А це для провінційних депресивних містечок в Росії дуже багато.

"Вони формують додатковий резерв. Цей резерв може так чи інакше бути застосований або для продовження натиску на поточній лінії бойового зіткнення, або для відкриття іншого напрямку зосередження зусиль, тобто ще одного відрізка фронту", — заявив Федоренко.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін підписав указ про призов на військову службуПрезидент Росії Володимир Путін підписав новий указ на військову службу у Росії, який передбачає залучення близько 150 тис. росіян до армії РФ. Новий указ про призов на військову службу у Росії Путін підписав 31 березня, який набирає чинності з дня його офіційної публікації.

За новими положеннями, які набули чинності від початку цього року, обов’язковій військовій службі підлягають громадяни Росії віком від 18 до 30 років. Винятком будуть особі, які зараховані в запас віком 28 та 29 років, а також ті, яким 27 років виповнилось до кінця 2023 року. Указ також наказує звільнити від військової служби: солдатів, матросів, сержантів і боцманів, у яких закінчився строк служби за призовом.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини