Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ атакувала газосховище у Львівській області: збито 8 із 12 ракет, що відомо про наслідки
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ атакувала газосховище у Львівській області: збито 8 із 12 ракет, що відомо про наслідки

Росіяни вже не вперше цього року б'ють саме по Стрийському району. Також ракети РФ вдарили по теплостанції в Чевроноградському районі.

8 травня 2024, 20:10
Поділіться публікацією:

Сьогодні вранці, коли відбулась  чергова масована ракетна атака, російські  загарбники знову атакували по об’єктах  енергетичної інфраструктури України. Зокрема, цілились в  об'єкти на Львівщині.

РФ атакувала газосховище у Львівській області: збито 8 із 12 ракет, що відомо про наслідки

Атака РФ на Львівщину (фото з відкритих джерел)

Очільник  Львівської ОВА Максим Козицький  проінформував,  що військовим ППО вдалось  знищити 8 повітряних цілей, що взяли курс на Львівську область.

"За попередньою інформацією, цієї ночі на Львівщину залетіли 12 ворожих ракет. З них вісім воїни ПВК "Захід" та мобільні вогневі групи збили", — повідомив  посадовець в Telegram.

На території  Стрийського  району  росіяни  били по  газосховищу. Як стверджує  Козицький, ворог вже не вперше цього року б'є  саме по цій території. Ще   ракети  атакували тепло станцію  в Червоноградському районі.

До гасіння  вогню, що спалахнув  на об'єкті критичної інфраструктури в Червоноградському районі  після влучання ракети, залучили 35 пожежників та 7 одиниць спецтехніки.

До моменту їх  прибуття площа загоряння  була 100 квадратних метрів.

Жертв і постраждалих немає.

Голова ОВА  каже, що на Львівщині  не вистачає сучасних систем ППО. Це намагаються компенсувати створенням мобільних груп.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Росія вдарила по трьох ТЕС. Російські загарбницькі війська атакували три теплоелектростанції ДТЕК, серйозно пошкодивши обладнання. Це вже п'ятий масований обстріл енергетичних об'єктів компанії за останні півтора місяці. Росіяни атакували теплоелектростанції ДТЕК під час масованих атак 22 та 29 березня, 11 та 27 квітня.

Міненерго раніше повідомило, що в ніч проти 8 травня були атаковані противником об'єкти генерації та передачі електроенергії у шести областях: Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Львівській, Івано-Франківській, Вінницькій областях. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини