Головна Новини Суспільство Війна з Росією Результати розізлили Кремль: від колаборантів вимагають посилити паспортизацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Результати розізлили Кремль: від колаборантів вимагають посилити паспортизацію

На окупованих територіях України триває примусова паспортизація

17 вересня 2024, 21:03
Поділіться публікацією:

Російські загарбники продовжують примусову паспортизацію населення тимчасово окупованих територій України.

Результати розізлили Кремль: від колаборантів вимагають посилити паспортизацію

В окупації примусово роздають російські паспорти. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, Кремль сподівається до кінця року довести паспортизацію до 60% від усього населення тимчасово окупованих територій. А тому всім відділам так званої поліції дали вказівку збільшити кількість рейдів по селах та на вулицях міст, щоби уточнити списки тих, хто не має паспорт РФ.

Натомість, відзначає Центр спротиву, керівництво силовиків поскаржилося на дефіцит кадрів для формування рейдових груп та попросило надіслати більшу партію гастролерів з РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на лівому березі Дніпра та островах у Херсонській області активізувалися російські загарбники, повідомив представник ОВСУ "Таврія" Дмитро Лиховій. "У цих боях за острови беруть участь підрозділи РФ зі складу 144 і 205 мотострілецьких бригад, 337 десантно-штурмового полку, 28 мотострілецького полку, 126 окремої бригади берегової охорони і 61 бригади морської піхоти", — повідомив він.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що Захід допускав використання Росією ядерної зброї, оскільки переоцінив підтримку режиму Володимира Путіна з боку Китаю, заявив колишній голова Центрального командування Збройних сил США, генерал Девід Петреус. "На початку війни у нас було обґрунтоване побоювання можливості використання Росією ядерної зброї. Це привело до попередження, що у випадку використання навіть тактичної ядерної зброї буде знищено Чорноморський флот", – розповів він.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини