Резніков розповів, чому Росія та Іран вирішили об'єднатися

Міністр оборони Резніков закликав світ відреагувати на атаки по столиці України та терор Ірану та Росії

Після чергової масованої атаки іранськими дронами-камікадзе столиці України має стати очевидним для всього світу, що Росія та Іран об'єднуються, щоб сіяти терор. І весь цивілізований світ має спільно протистояти цьому. Як повідомляє видання "Коментарі", таку заяву у себе в Twitter зробив міністр оборони України Олексій Резніков.

Shahed-136 - це лише один з їх інструментів, поряд з ракетами "Калібр", "Іскандер", "Х", безпілотниками "Mojaher-6", "Fateh-110", "Zolfaghar". Демократії та найсвітліші уми світу мають об'єднатися, щоб відбити ці атаки та перемогти зло", - заявив глава Міноборони України.

Резніков також виклав у себе в Twitter фото, зняте 17 жовтня після бомбардування БПЛА житлового будинку. На думку міністра, бойові дрони – не останній інструмент в арсеналі нещадного супротивника.

Зазначимо, Росія масовано атакувала Київ іранськими дронами – у столиці було чути вибухи у центрі.

Читайте також на порталі "Коментарі" - окрім дронів-камікадзе, які вже активно атакують Україну, зокрема Київ вранці 17 жовтня, Іран планує передати Росії балістичні ракети класу "земля-земля". Про це повідомило видання The Washington Post з посиланням на представників безпеки США та союзників. У відповідь міністр у справах діаспори Ізраїлю Нахман Шай закликав надати Україні військову допомогу, в якій ізраїльтяни раніше нам відмовляли. Як події можуть розвиватись далі? Які кроки можуть зробити США, Ізраїль, що робити самій Україні у відповідь на фактично відкритий вступ Ірану до війни на боці Росії? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.