Головна Новини Суспільство Війна з Росією Резніков пояснив, що дозволить виконати рішення суду щодо МH17
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков пояснив, що дозволить виконати рішення суду щодо МH17

Резніков наголосив, що лише перемога України над Росією дозволить виконати рішення суду у справі MH17

17 листопада 2022, 21:42
Поділіться публікацією:

Очільник оборонного відомства України Олексій Резніков заявив, що тільки перемога України дозволить виконати рішення суду Нідерландів у справі щодо збиття боїнга МН17. Про це міністр оборони України написав у Twitter

Резніков пояснив, що дозволить виконати рішення суду щодо МH17

Олексій Резніков (фото з відкритих джерел)

"Ми вітаємо рішення Окружного суду Гааги у Нідерландах у справі MH17", — заявив Резніков.

Український міністр зазначив, що в результаті суд таки підтвердив висновки Об'єднаної слідчої групи, які з'ясували, що літак був збитий російською системою "Бук" та покарав винних, засудивши їх до довічних термінів ув'язнення. А родичам  зобов'язав виплатити компенсацію. Резніков, наголосив, що Росія не збирається визнати свою провину і продовжує скоювати нові злочини. 

"Але ні терористична держава, ні її воєнні злочинці не збираються каятися і відбувати покарання. Навпаки: вони скоюють нові злочини — вбивства, тортури та руйнування. Тільки перемога України над Росією дозволить реалізувати рішення суду", — переконаний Резніков.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що в Росії відреагували на вирок суду Гааги у справі про MH17. Росія відреагувала на вирок окружного суду Гааги щодо авіакатастрофи МН17. Відтак, у Кремлі завили, що це нібито "політичне замовлення". У російському МЗС відзначили, що рішення суду, де йдеться про причетність Росії до авіакатастрофи "свідчить, що в його основі лежало політичне замовлення". Окрім цього, РФ звинуватила суд у Нідерландах у нібито  порушенні "принципів неупередженого правосуддя на догоду політичній кон'юнктурі",  назвавши його "серйозним репутаційним ударом по всій судовій системі Нідерландів".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини