Головна Новини Суспільство Війна з Росією Резніков попередив про три сценарії завершення війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков попередив про три сценарії завершення війни

Усі три сценарії мають на увазі перемогу України, але з різними термінами

8 липня 2022, 18:35
Поділіться публікацією:

Українцям потрібно бути готовими до трьох можливих сценаріїв закінчення війни в Україні. Серед них розвал Росії, перемога України на полі бою та ще один нібито жест "доброї волі" Росії. Як передає портал "Коментарі", про це заявив міністр оборони України Олексій Резніков, виступаючи на конференції Forbes Ukraine "Будуємо разом", пише "Інтерфакс-Україна".

Резніков попередив про три сценарії завершення війни

Олексій Резніков. Фото: прес-служба президента

Олексій Резніков зазначив, що перший сценарій дуже схожий на ті події, які ми всі бачили навесні цього року в Київській, Чернігівській, Сумській областях і зовсім недавно на острові Зміїний, коли росіяни нібито продемонстрували жест "доброї волі" і вимушено залишили раніше окуповані території. Це сценарій, на думку Резнікова, найімовірніший і може бути розбитий на кілька ланцюжків. Спочатку українські захисники вийдуть на позиції до 24 лютого 2022 року, далі розпочнуться переговори щодо статусу Донецька, Луганська, Криму. Але Україна за столом переговорів буде з більш потужними позиціями та з надійними партнерами.

Щодо другого сценарію, то він більш тривалий, бо українській армії не одразу вдасться переламати Росію на полі бою, бо в РФ більше людей, більше територій, більше військової техніки. Щодо термінів цього сценарію, то до кінця цього року, можливо, до початку нового року, але Україні вдасться переламати ситуацію.

Ну, і третій сценарій – він драматичніший для Російської Федерації, бо він принесе розвал Росії. У результаті території цієї держави з'являться нові країни. Резніков упевнений, що українці за нашого життя це точно побачать, але це більш тривала історія.

Читайте також на порталі "Коментарі" – варіанти є: що може змісти режим Путіна – коли диктатора приберуть свої ж.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини