Головна Новини Суспільство Війна з Росією Рекрутинг в Україні: у Міноборони розповіли про перші результати
commentss НОВИНИ Всі новини

Рекрутинг в Україні: у Міноборони розповіли про перші результати

У Міноборони поділилися першими результатами рекрутингу

4 січня 2024, 23:11
Поділіться публікацією:

Після старту в Україні рекрутингової компанії до лав Збройних сил Міністерство оборони отримало 17,5 тисяч відгуків на заявлені вакансії. Про це йдеться у повідомленні Міноборони, передає портал "Коментарі".

Рекрутинг в Україні: у Міноборони розповіли про перші результати

Рекрутинг до ЗСУ набирає обертів. Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що у грудні 2023 року Міноборони уклало угоди з чотирма компаніями, які безкоштовно надали свої майданчики та почали співпрацю в інтересах поповнення української армії фахівцями. Наразі міністерство співпрацює з платформами thelobbyx.com, Work.ua, Robota.ua, Olx.ua.

Зазначається, що на профільних платформах інформацію про вакансії вже розміщують 389 підрозділів Сил безпеки та оборони України. Наразі розміщено 1847 актуальних вакансій.

За словами заступниці міністра оборони Наталії Калмикової, рекрутингова компанія в Україні зараз набирає обертів.

"Маємо в цілому понад 17500 відгуків. Це в середньому 9 відгуків на одну вакансію. Кількість відгуків зростає на всіх майданчиках щотижня. Так само зростає кількість вакансій від військових частин, яких стає все більше. Прогнозую, що наступні місяці ми матимемо відчутну позитивну динаміку – мова йде про тисячі залучених людей", – розповіла Наталія Калмикова.

У Міноборони також повідомили, що наразі готується запуск Агенції рекрутингу. У міністерстві відзначили, що рекрутинг в Україні проходить паралельно з мобілізацією. Завдяки рекрутингу новобранець має можливість потрапити у визначену частину на визначену посаду, де зможе максимально використовувати свій цивільний досвід. Крім того, підписаний за результатами рекрутингу контракт має низку переваг щодо соціального забезпечення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини