Головна Новини Суспільство Війна з Росією Реакція Великої Британії на атаку дронів по Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

Реакція Великої Британії на атаку дронів по Москві

Великобританія відповіла чи може Україна атакувати територію Росії

30 травня 2023, 17:47 comments2626
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Великої Британії Джеймс Клеверлі відреагував на ранкову атаку безпілотників по Москві та заявив, що Україна має право на такі дії. На думку Клеверлі це частина безпеки для України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Sky News.

Реакція Великої Британії на атаку дронів по Москві

Міністр закордонних справ Великобританії Джеймс Клеверлі. Фото з відкритих джерел

На прес-конференції в Естонії Джеймсу Клеверлі поставили запитання про атаку безпілотників на Москву, а також додали, чи має Україна право атакувати територію Росії.

"Звичайно, Україна має законне право робити це в межах своїх кордонів, але вона також має право використовувати силу за межами своїх кордонів, щоб підірвати здатність Росії спрямовувати силу на саму Україну", — повідомив міністр закордонних справ Великої Британії.

Джеймсу Клеверлі також додав, що Британія "повинні визнати", що військові цілі по яких Україна завдає ударів за кордоном можуть бути частиною її власної самооборони.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Володимир Путін пригрозив дзеркальними діями на ранкову атаку безпілотників по столиці Росії. Російський диктатор вказав, що від цього прямо можуть постраждати громадяни України.

Також "Коментарі" писали про першу офіційну реакцію на атаку дронів по Москві у Кремлі. Тоді Дмитрій Пєсков звинуватив у нападі безпілотних літальних апаратів Україну. Слід зазначити, що Київ офіційно не підтвердив інформацію про те, що організував атаку дронами по столиці Росії. А деякі депутати держдуми РФ заявили, що через атаку безпілотниками для Росії починається "нова реальність, яку необхідно усвідомити".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини