Головна Новини Суспільство Війна з Росією Рашистські пропагандисти в істериці: Що їх лякає
commentss НОВИНИ Всі новини

Рашистські пропагандисти в істериці: Що їх лякає

Кирило Буданов активно спілкується з медіа перед якимись важливими подіями

19 квітня 2023, 15:15
Поділіться публікацією:

Для росіян Буданов є великою проблемою. Очільник ГУР МОУ Кирило Буданов нещодавно дав декілька інтерв'ю різним виданням. Така активність голови української розвідки може бути не випадковою, пишуть "Коментарі" з посиланням на політтехнолога Бориса Тизенгаузена. На думку експерта, не лише прогнози Кирила Буданова, але і його активність у медіапросторі може свідчити про майбутні гарні новини.

Рашистські пропагандисти в істериці: Що їх лякає

Після прогнозів Буданова пропагандисти ще тиждень б'ються в істериці

Голова Головного управління розвідки МОУ Кирило Буданов розповів днями, що спроба зимового наступу росіян була провальною. Він додав, що найближчим часом у Росії не буде ресурсів для нових наступальних дій.

"Хард-прогнози – це добре, головне, щоб вони збігались із реальними досягненнями. Але Буданов зазвичай у своїх прогнозах дуже точний", – зазначив Борис Тизенгаузен.

За його словами, Кирило Буданов активно спілкується з медіа перед якимись важливими подіями. Зокрема, це було й місяць тому, перед танковим "Рамштайном". За його результатами якого Україні надали бойові танки Leopard 2.

Зараз же частково почав реалізовуватись авіаційний "Рамштайн", мовиться про передачу Україні МіГ. Але далі постачання авіації можуть стати ще якіснішими. На думку Тизенгаузена, очільник ГУР МО є великою проблемою та болем для всього російського істеблішменту.

"Коли Буданов виходить з прогнозами, ще тиждень пропагандисти з піною в роті б'ються в істериці, розбираючи його інтерв'ю", – підкреслив політтехнолог.

У всіх минулих своїх прогнозах Кирило Буданов був дуже точним, і його слова збігались із тим, що ми спостерігали на полі бою. Тому, цілком ймовірно, що і цього разу голова української розвідки чітко окреслив наші цілі та розповів про перспективи контрнаступу, які в недалекому майбутньому стануть реальністю.

Нагадаємо, йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що голова Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявив, що підготовка до контрнаступу України йде за графіком, а Росія перейшла до стратегічної оборонної операції.

Як писали "Коментарі", днями Президент провів Ставку: забезпечення ЗСУ озброєнням та ситуація на передовій, — головні теми засідання.

Читайте також на шпальтах "Коментарів" — ВСУ разом з військами 13 країн беруть участь у навчаннях у Швеції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини