Головна Новини Суспільство Війна з Росією Рашисти потроху проводять «адміністративну евакуацію», - Гуменюк
commentss НОВИНИ Всі новини

Рашисти потроху проводять «адміністративну евакуацію», - Гуменюк

Армія РФ вивозить з Херсонщини свої пункти управління та адміністративні центри управління

7 березня 2023, 15:31
Поділіться публікацією:

Ситуація на Південному напрямку залишається напруженою, але контрольованою Силами оборони України. Росіяни продовжують підлі обстріли правобережжя, разом з тим, у Скадовську, що на Херсонщині, вже розпочали “адміністративну евакуацію", розповіла в Телеефірі начальниця Об’єднаного координаційного пресцентру сил оборони України “Південь” Наталія Гуменюк, пишуть "Коментарі".

Рашисти потроху проводять «адміністративну евакуацію», - Гуменюк

Окупанти потроху «звертаються»

Тривають обстріли армією РФ із Кінбурнської коси, але Сили оборони України планомірно знищують російську техніку, склади та особовий склад. Противник намагається шукати нові способи впливу на мирне населення.

“Ми продовжуємо свою бойову роботу і за підтримки ракетно-артилерійських сил та авіації повітряних сил було відпрацьовано обстріл лівого берега. Там, де було вивірено координати, в результаті знищено ворожий танк, склад з боєприпасами та кількість рашистів зменшилася на 12 осіб. Таким чином наша робота хоч і ускладнена тим, що вони ховаються за мирним населенням, але результативна”, — сказала Гуменюк.

Крім того, у Скадовську росіяни вже розпочали “адміністративну евакуацію”. Окупанти намагаються заглибитись у напрямку Криму.

“У них проводиться “адміністративна евакуація”. Це означає, що вони виводять свої пункти управління, вивозять адміністративні центри, представники колабораційної влади намагаються евакуювати те, що їм дорого. Та смуга, щонайменше 20 кілометрів, над визволенням якої ми працюємо, щоб вона була очищена від ворога, вона їх і непокоїть. Вони намагаються заглибитись у напрямку Криму та відступають за ті рубежі оборони, які обладнали собі напередодні”, — додала Гуменюк.

Як писали раніше "Коментарі", пропагандисти на російському телебаченні заявляють, що можуть програти війну в Україні через західну зброю.

Також "Коментарі" писали, що Російська Федераціябоїться купувати ракети в Ірану, адже Україна може отримати потужну зброю — союзники нададуть ракети ATACMS радіусом ураження до 300 км.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини