Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ракетний удар по Кривому Рогу: люди змітають воду з прилавків, а Зеленський заявив про спробу затопити місто (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ракетний удар по Кривому Рогу: люди змітають воду з прилавків, а Зеленський заявив про спробу затопити місто (ВІДЕО)

Володимир Зеленський впевнений, що цим ударом російські війська спробували затопити його рідне місто

14 вересня 2022, 22:30 comments2038
Поділіться публікацією:








14 вересня російські окупанти обстріляли Кривий Ріг. На щастя, серед цивільного населення немає жертв, але місто має проблеми з водопостачанням. "Коментарі" зібрали доступну інформацію про те, що відбувається у місті.

Ракетний удар по Кривому Рогу: люди змітають воду з прилавків, а Зеленський заявив про спробу затопити місто (ВІДЕО)

Ракетний удар по Кривому Розі (фото з відкритих джерел)

 Спочатку повідомлялося, що три ракети Х-101, що були запущені зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС, потрапили в об'єкти на західній околиці міста. Але пізніше в ОП розповіли про те, що у місто прилетіло 7-8 ракет.

"Сьогодні російські війська направили максимальну кількість своєї зброї на гідротехнічні споруди. Їм не важливо, залишаться люди без води або місто опиниться у воді", — повідомив Кирило Тимошенко.

Наразі рятувальники та аварійні служби усувають наслідки удару.

 А тим часом містяни попрямували у магазини та супермаркет за водою. У мережі з'явилися відео, як місцеві буквально змітають воду з прилавків. Адже ракетні удари спровокували проблеми з водою у місті. Місцева влада запевняє, що оперативно відновлять водопостачання у місті. Та й про серйозні перебої з водою ніхто не повідомляв.

Окрім цього, відомо, що після ракетних обстрілів в річці Інгулець піднявся рівень води. Чому так стало, поки не відомо, адже про ціль атаки не розголошують. У мережах ширяться кадри, як річка виходить з берегів. А ще — з'явилося відео з пошкодженої дамби. Також повідомляють, що вода піднялася в парку Мершавцева.  Вода майже досягла мосту. Сходи на Човновій станції теж підтопило.

Глава держави вже відреагував на цей інцидент та заявив, що російські окупанти намагалися затопити його рідне місто. Володимир Зеленський вже пригрозив відповіддю.

"Чи зможе це нас зламати? Аж ніяк. Все, що можуть окупанти — це посіяти паніку, створити надзвичайну ситуацію, спробувати залишити людей без світла, тепла, води та їжі.  Чи буде їх чекати справедлива відповідь і відплата? Безумовно, так", — сказав президент.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що окупанти обстріляли центр Миколаєва.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини