Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ракетний удар по будинку у Дніпрі: чи почали українці більше прислухатися до повітряних тривог
commentss НОВИНИ Всі новини

Ракетний удар по будинку у Дніпрі: чи почали українці більше прислухатися до повітряних тривог

58,7% опитаних відповіли, що ніяк не змінили свого ставлення до безпеки

23 січня 2023, 16:52
Поділіться публікацією:

14 січня росіяни вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі ракетою "вбивця авіаносців". В результаті повністю знищено під'їзд будинку. В ДСНС повідомили, що за останніми даними, загинули 44 особи, а 79 постраждали, відселення потребують мешканці 236 квартир. Відтак, соціологи вирішили з'ясувати, чи змінилося в українців ставлення до власної безпеки. Нове соціологічне дослідження  провела компанія "Active Group" за допомогою онлайн-панелі "SunFlower Sociology". 

Ракетний удар по будинку у Дніпрі: чи почали українці більше прислухатися до повітряних тривог

Українці не змінили ставлення до повітряних тривог (фото з відкритих джерел)

В українців запитали, чи стали вони більше дбати про власну безпеку під час повітряних тривог після російської атаки по багатоповерхівці в Дніпрі?  В результаті 58,7% опитаних відповіли, що ніяк не змінили свого ставлення до безпеки. Ось як розділилися думки опитаних на це питання:

-став дбати більше — 27,3%;

-ніяк не змінив ставлення до безпеки -58,7%

-став дбати менше — 1,0%

-важко відповісти — 12,9%

 Окрім цього, більшість українців, а саме 36,7% з опитаних, нічого не роблять, коли лунає сигнал повітряної тривоги.  Ось як відповіли учасники дослідження на запитання про те, що вони зазвичай роблять, коли чують сигнал "повітряна тривога"?

-прямую до бомбосховища — 7,8%;

-знаходжу місце між двома стінами — 28,4%;

-сідаю подалі від вікна — 19,2%;

-підходжу до вікна подивитись — 3,8%;

-нічого не роблю — 36,7%;

-важко відповісти — 4,1%

Дослідження здійснено компанією "Active Group" за допомогою онлайн-панелі "SunFlower Sociology". Метод — самозаповнення анкет громадянами України віком 18 та більше років. Вибірка: 600 анкет (репрезентативна за віком, статтю і регіоном України). Період збору даних: 21 січня 2023 р.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Кремлі цинічно відреагували на удар по житловому будинку у ДніпріРечник президента Росії Дмитро Пєсков цинічно прокоментував страшну криваву трагедію у Дніпрі — ракетний удар росіян 14 січня. Він заявив, що  "російські війська не обстрілюють" соціальну інфраструктуру України.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: file:///C:/Users/Admin/Downloads/230120-puls2%20(1).pdf
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини