Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ракетні удари по Львову: Садовий розповів, що зараз відбувається у місті
commentss НОВИНИ Всі новини

Ракетні удари по Львову: Садовий розповів, що зараз відбувається у місті

Садовий розповів, що через російські обстріли 80% міста лишилося без світла

15 листопада 2022, 19:22 comments2564
Поділіться публікацією:

15 листопада, в результаті ракетних обстрілів Львова, без світла лишилося 80% міста. Окрім цього, у місті частково відключили опалення, не ходять трамваї та тролейбуси. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на Андрія Садового у Telegram .

Ракетні удари по Львову: Садовий розповів, що зараз відбувається у місті

Андрій Садовий (фото з відкритих джерел)

"80% Львова залишається без світла. Через відсутність електроенергії тимчасово призупинено подачу тепла. Гарячої води немає. Наші комунальники вже запускають дизель-генератори", — повідомив Садовий.

Окрім цього, ще від ракетного удару постраждала одна людина. Потерпілого доправили в лікарню. Стало відомо, що у місті трамваї та тролейбуси не курсують. Ремонтні роботи розпочнуться після тривоги. Садовий повідомив, що всі школярі та дошкільнята перебувають в укриттях разом із вчителями та вихователями до завершення тривоги.

 Про відбій тривоги при відсутності світла, повідомлятимуть машини з гучномовцями.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що У Зеленського відреагували на новий масований ракетний обстріл. Глава Офісу президента Андрій Єрмак назвав російське керівництво "боягузами" — таким чином війну вони не виграють, а лише збільшать розмір репарацій Україні. Варто зазначити, 15 листопада росіяни завдали нового масованого ракетного удару по Україні. Окрім Києва, вибухи було чути у Хмельницькій, Рівненській, Волинській, Львівській, а також Житомирській, Вінницькій, Дніпропетровській, Полтавській та Харківській областях. У повітряних силах ЗСУ вже повідомили, що Росія випустила територією України близько 100 ракет, але це не змінить ситуацію на фротні. ЗСУ й далі продовжуватимуть боронити свою землю.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини