Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ракетні удари окупантів по Хмельниччині: стали відомі подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Ракетні удари окупантів по Хмельниччині: стали відомі подробиці

Інформація про постраждалих з'ясовується

24 серпня 2022, 22:38 comments1556
Поділіться публікацією:

24 серпня Хмельницьку область обстріляли двома ракетами російські окупанти. Удари прийшлись по критичній інфраструктурі. Про це повідомив голова Хмельницької ОВА Сергій Гамалій у Telegram.

Ракетні удари окупантів по Хмельниччині: стали відомі подробиці

Наслідки російського удару по Хмельниччині (фото з відкритих джерел)

 Ракети окупантів поцілили по критичній інфраструктурі Шепетівського району. Чиновник зазначив, що від ударів у сусідніх будинках вибило вікна і двері.

"Завдано 2 ракетних удари по критичній інфраструктурі Шепетівського району. Пожежа локалізована.Наслідки ми ліквідуємо.  Зараз там працюють служби ДСНС. З'ясовується інформація щодо постраждалих", — написав голова військової адміністрації.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що РФ обстріляла потяг в Дніпропетровській області. Російські загарбники обстріляли ракетами залізничну станцію, що у селищі Чаплине Дніпропетровської області. Стало відомо, що наразі загинуло 15 людей. ще 50 були поранені. Ворожі ракети потрапили прямо у вагони. Глава держави повідомив про загиблих та постраждалих людей.

Також "Коментарі" писали про те, що Зеленський натякнув на потужну відповідь Росії, якщо буде збільшено обстріли України. Президент Володимир Зеленський заявив, що Росія отримає потужну відповідь у разі збільшення обстрілу 23-24 серпня.Володимир Зеленський зазначив, якщо російські війська продовжуватимуть бити по мирних містах України, вони відразу отримають потужну відповідь. При цьому президент натякнув, що це не просто порожні слова, адже кожен сам може побачити, що кількість відповідей та доволі потужних відповідей України на агресію Росії з кожним днем зростає в рази. ЗСУ є як і чим відповісти країні-агресорові.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини