Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ракетні удари на Великдень. У Повітряних силах розповіли, до чого варто підготуватися
commentss НОВИНИ Всі новини

Ракетні удари на Великдень. У Повітряних силах розповіли, до чого варто підготуватися

Не виключено, що країна-терорист Росія може завдати ракетних ударів по Україні на Великдень, про це в ефірі телемарафону повідомив речник Повітряних сил Ілля Євлаш. Саме тому він порадив не ігнорувати сигнали повітряної тривоги

2 травня 2024, 11:47
Поділіться публікацією:

Країна-терорист Росія протягом останнього часу все частіше використовує замість "шахедів" ракети, в тому числі Х-59. З цим типом ракет в Україні є чим боротися, і мова йде не лише про системи Patriot. Як каже Євлаш, такі цілі мають змогу збивати NASAMS та  IRIS-T. 

Ракетні удари на Великдень. У Повітряних силах розповіли, до чого варто підготуватися

Російська ракета

При цьому Євлаш додав, що зараз російські терористи активно використовують саме ракет Х-59 та їх модифікації.

При цьому речник Повітряних сил розповів, чи варто українцям чекати на масовані ракетні обстріли терористів на Великдень. За його словами, не можна сподіватися на те, що ворог дасть людям відзначити свято. Він підкреслив, що у Повітряних силах не виключають, що російські терористи можуть піти на те, щоб зіпсувати людям свято. Можливо, обстріли будуть у Великодню ніч, додав Євлаш.

При цьому він відзначив, що Україна має справу з підлим противником, тому потрібно завжди уважно ставитися до повітряних тривог і йти в укриття, а не тільки перед святами.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав, що в Головному управлінні розвідки Міноборони розповіли, скільки ракет ще є на озброєнні у терористичної Росії, та з якими темпами вона може поповнювати запаси. Зокрема, за інформацією ГУР, країна-терорист має має 40 гіперзвукових протикорабельних ракет 3М22 "Циркон". При цьому Росія може виробляти до десяти таких ракет на місяць. Також окупанти мають в запасі 400 крилатих ракет 3M55/3М55М "Онікс"/"Онікс-М". Такого класу ракети загарбники теж можуть виробляти приблизно у кількості десять штук на місяць. Окрім того, російські терористи мають 270 крилатих ракет 3М-14 "Калібр", і мають змогу щомісяця виробляти до 40 одиниць таких ракет.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

2 травня 2024, 11:45

Навіть тут юдейський Бог не захистить фанатиків які понесуть товстим попам у секту срыбнякы. Покірні ніколи не змінюється. Навпаки задоволення отримають коли їх гноблють ще й пишаються цим.


Новини