Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін на фронті йде у ва-банк і готується до саміту миру: що на це вказує
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін на фронті йде у ва-банк і готується до саміту миру: що на це вказує

Пєсков заявив, що «нюанси» із Зеленським не стануть на заваді початку переговорів

2 серпня 2024, 17:43
Поділіться публікацією:

Військовий, політолог Віктор Андрусів зверну увагу на заяву спікера кремлівського диктатора Дмитра Пєскова про те, що юридичні нюанси легітимності президента Володимира Зеленського не перешкоджають початку переговорів.

Путін на фронті йде у ва-банк і готується до саміту миру: що на це вказує

Війна в Україні

"Ой, а що сталось? Чого це раптом на болотах теж хочуть переговорів. Ніби все так чудово, на фронті просуваються, економіка росте, снаряди їдуть з Північної Кореї. Навіщо їм переговори?" — прокоментував слова Пєскова Андрусів.

За його словами, ця заява свідчить, що немає у Кремля впевненості в завтрашньому дні. Фактично, каже військовий, цією заявою підтверджуються прогнози експертів щодо закінчення у РФ радянського озброєння в цьому році, і серйозні проблеми з економікою в наступному. При чому те, як легко Пєсков погодився з необхідністю переговорів, а не почав саркастично розповідати, що Україна повинна віддати, може бути підтвердженням ще одної тези — зараз на фронті Путін йде ва-банк, додав експерт.

"Тож я думаю, шанси побачити російську делегацію на другому саміті миру дуже великі. Тільки-от, початок переговорів ніяким чином зараз не вплине на війну. Справа в тому, що для успішних переговорів потрібні передумови на фронті, а зараз їх з обох боків немає. Орки лізуть вперед дорогою ціною, і намагаються переконати світ, що вони не закінчуються. Ми провели мобілізацію, отримали перші F-16, і скоріше за все найближчим часом почнемо виправляти фронт (звісно, якщо внутрішні помилки цьому не перешкодять)", — заявив Андрусів.

На його думку, станом на зараз умов для необхідності про щось домовлятись — немає. Такі умови, за його прогнозом, виникнуть не раніше грудня-січня.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Пєсков заявляв про те, що РФ наразі не готується до другого саміту миру.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини