Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путінська делегація побувала у Херсоні: навіщо приїжджали
commentss НОВИНИ Всі новини

Путінська делегація побувала у Херсоні: навіщо приїжджали

Окупанти відзвітували, що нібито завершено роботу з організації виїзду мешканців на лівобережжя Дніпра до безпечних регіонів Росії.

28 жовтня 2022, 11:38 comments3444
Поділіться публікацією:

Першого заступника керівника адміністрації президента РФ Володимира Путіна Сергія Кирієнка разом із так званим "головою" Криму Сергієм Аксьоновим відвідали тимчасово окупований Херсон. Як повідомляє портал "Коментарі", про такий візит повідомив Аксьонов у себе в Telegram.

Путінська делегація побувала у Херсоні: навіщо приїжджали

Російська делегація у окупованому Херсоні. Фото: Аксьонов у Телеграм

"Побували у порту та на переправі через Дніпро. Переправа пуста! Завершено роботу з організації виїзду мешканців на лівобережжя Дніпра до безпечних регіонів Росії. Радий, що всі бажаючі змогли швидко та безпечно залишити територію, яка зазнає обстрілів ЗСУ", – написав Сергій Аксьонов.

Він також додав, що окупанти ознайомились із роботою Запорізької АЕС, зустрілися з колективом та оцінили загальну ситуацію в районі станції. Аксьонов також заявив, що приїхав особисто на материкову частину Україну, щоб нібито підтримати людей.

Читайте також на порталі "Коментарі" – увечері 27 жовтня російський диктатор Володимир Путін виступив на пленарній сесії ХІХ засідання Міжнародного дискусійного клубу "Валдай". Тема цього року: "Світ після гегемонії: справедливість та безпека для всіх". У традиційній для себе манері Путін брехав, що Росія не вважає себе ворогом Заходу, причому погрожуючи і Заходу. Він також намагався обґрунтувати відкрите вторгнення в Україну, розповідав казки про втрати ЗСУ та перемоги рашистів. Які основні висновки можна зробити за підсумками виступу? Чого чекати далі у ракурсі російсько-української війни? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Байден прокоментував заяву Путіна про невикористання ядерної зброї в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/Aksenov82/1640
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини