Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путіна загнали в кут, це збільшує шанси на використання ядерної зброї – офіцер ЦРУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Путіна загнали в кут, це збільшує шанси на використання ядерної зброї – офіцер ЦРУ

Володимир Путін все більш ближче до використання ядерної зброї

28 вересня 2022, 10:04
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Шанси, що Володимир Путін припинить війну близькі до нуля, адже тоді він визнає свою поразку. Таким чином президент Росії загнав себе в кут, адже він не може виграти війну в Україні, а поразка для нього буде катастрофою. Про це розповідає колишній офіцер ЦРУ Роберт Бер в інтерв'ю CNN.

Путіна загнали в кут, це збільшує шанси на використання ядерної зброї – офіцер ЦРУ

Путіна загнали в кут, це збільшує шанси на використання ядерної зброї. Фото з відкритих джерел.

В інтерв'ю CNN колишній офіцер американської розвідки повідомив, що через значні поразки армії РФ на території України, Путін навряд чи прийматиме рішення про мирний вихід військ з окупованих територій. Якщо він покине такі великі території, це буде виглядати його особистим програшем.

Роберт Бер говорить, що Путін вже сам визнає свої невдачі, адже лідер Російської Федерації все частіше у своїх промовах наголошує про використання тактичного ядерного удару.

Володимира Путіна загнали в кут, тож з кожним днем ​​він дедалі частіше використовує тактичну ядерну зброю, – каже колишній офіцер ЦРУ Роберт Бер.

CNN нагадує, що українці провели вдалий контрнаступ і повернули значні території. Через вдалі кроки української армії Володимир Путін був змушений прийняти рішення про часткову мобілізацію. Такі дії президента РФ викликали невдоволення росіян, вони почали виходити на протести, а на кордонах Російської Федерації утворюються величезні черги з чоловіків призовного віку, які тікають від мобілізації.

За словами Бера внутрішній тиск в Росії не матиме ніяких результатів на дії Путіна, адже президент РФ останні 20 років був жорстким політиком і нікому не поступався.

Колишній офіцер ЦРУ впевнений, що шанси на те, що Путін використає ядерну зброю все більші через невдачі, які зазнає президент Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія проводить масштабну дезінформаційну кампанію використовуючи фейкові відомі ЗМІ.

Також "Коментарі" писали, що економіка Путіна може бути знищена до зими.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини