Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путіна за грати: ЄС визнав чинність ордерів на арешт президента Кремля та та уповноваженої з прав дитини рф
commentss НОВИНИ Всі новини

Путіна за грати: ЄС визнав чинність ордерів на арешт президента Кремля та та уповноваженої з прав дитини рф

На підставі застосування міжнародного права, Європейський Союз вітатиме майбутні дії щодо забезпечення повної відповідальності винних за воєнні злочини, скоєні в Україні

20 квітня 2023, 11:30
Поділіться публікацією:

Про це заявив український Омбудсман Дмитро Лубінець, пишуть "Коментарі".

Путіна за грати: ЄС визнав чинність ордерів на арешт президента Кремля та та уповноваженої з прав дитини рф

Лубінець: Причетних до злочинів в Україні необхідно покарати

Лубінець оголосив це, коментуючи результати дебатів європарламентарів, що стосувалися примусової депортації окупантами дітей з України.

"Тема примусової депортації українських дітей має бути озвучною на різних міжнародних майданчиках, аби всі депортовані з України діти могли повернутися на рідну землю, додому, а причетні до цих злочинних дій — покарані!" , — сказав Лубінець.

Як він стверджує, уже скоро в Європейському Союзі мають провести конференцію, що стосується посилення міжнародного тиску задля з’ясування місць розташування викрадених українських дітей та організації їх повернення до України. 

У березні, 2023 року Міжнародний кримінальний суд у Гаазі видав відповідний ордер на арешт російського президента Путіна, котрого підозрюють у здійсненні воєнних злочинів на території України. Також, видано ордер на арешт Марії Львової-Бєлової, так званого дитячого омбудсмана рф.

Як писали "Коментарі", Російські загарбницькі війська минулої доби вдарили по Україні 26 дронами-камікадзе типу "Шахед-136", 21 з них був збитий силами української ППО. Як передає видання "Коментарі", про це у Facebook повідомляє Генштаб ЗСУ.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, лікарі застосували  новий підхід в стратегії лікування  глави Кремля Володимира Путіна, адже  попередні дві терапії не гарантували потрібний  результат. Застосування  нових  препаратів  дало несподіваний   побічний ефект — в  кремлівського диктатора   ніби був нервовий зрив. Про це повідомляє  Telegram-канал Генерал СВР, що ніби веде екс-генерал Служби зовнішньої розвідки РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини