Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін звільняє своїх генералів,бо провалили війну в Україні: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін звільняє своїх генералів,бо провалили війну в Україні: подробиці

Командувачі Східного та Західного військових округів РФ позбулись своїх високих посад

7 серпня 2022, 18:40 comments1115
Поділіться публікацією:

Вже четверо російських генералів  нещодавно позбулися своїх посад. Майже десять  з них загинули під час військового вторгнення на Україну.

Путін звільняє своїх генералів,бо провалили війну в Україні: подробиці

Російські генерали за провал в Україні позбавляються своїх посад(фото з відкритих джерел)

Це відбувається з банальної причини,  російські військові офіцери  мають бажання  перекласти  відповідальність за важливі рішення на своїх керівників,  саме тому Росії буде  непросто повернути їм ініціативність.

Про це повідомляють представники оборонного Міністерства Великої Британії, посилаючись на інформацію розвідників.

"Погана ефективність збройних сил Росії під час її вторгнення до України дорого обійшлася російському військовому керівництву, що, швидше за все, призвело до звільнення щонайменше шести російських командувачів від початку бойових дій у лютому 2022 року", — саме це оприлюднено в інформації.

Представники  розвідки зазначають, що керівники Східного та Західного військових округів РФ позбулись своїх високих  посад.

Як вони стверджують, генерала-полковника Олександра Чайко було звільнено з посади керівника ЗВО в травні 2022 року. Генерала-полковника  Олександра Журавльова, що був командувачем ЗВО з 2018 року,  не було на Дні ВМФ Росії в Санкт-Петербурзі 31 липня 2022 року. Тепер його обов'язки  виконуватиме інший високий військовий чин — генерал-лейтенант Володимир Кочетков", — інформують представники британського оборонного Міністерства. 

При цьому,  ще одного генерала Олександра  Дворнікова  пізніше  було звільнено  з того часу, як  військовий отримав обов'язки щодо загального командування в так  званій "спецоперації" в Україні, а інший його колега — генерал Сергій Суровікін  став командувачем Південного  угрупування військ замінивши іншого керівника — генерала Геннадія Жидка.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Чому КНДР пропонує путіну 100 тисяч добровольців для боротьби з “українським фашизмом": подробиці.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини