Путін знову збирає "вагнерівців" на війну з Україною

Володимир Путін доручив екс-"вагнерівцю" збирати добровольців на війну

Російський диктатор Володимир Путін доручив колишньому начальнику штабу ПВК "Вагнера" Андрію Трошеву зайнятися формуванням добровольчих підрозділів для відправлення на війну проти України. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на Telegram-канал Кремля.

Під час бесіди з екс-"вагнерівцем" та заступником міністра оборони РФ Юнус-Беком Євкуровим Володимир Путін нагадав, що Трошев сам більше року воював у такому підрозділі.

"Знаєте, що це таке, як це робиться, знаєте про питання, які потрібно завчасно вирішувати, щоб бойова робота йшла якнайкраще і найуспішнішим чином", - заявив російський диктатор.

Також глава Кремля зазначив, що на попередній зустрічі вони вже обговорювали питання, що полковник у відставці Трошев "займеться формуванням добровольчих підрозділів, які можуть виконувати різні бойові завдання, насамперед, звісно, у зоні "спеціальної військової операції"".

Варто зазначити, що за даними джерел Telegram-каналу Shot, Трошев курируватиме зв'язок між "добровольчими формуваннями" та Міноборони РФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" - найманці ПВК "Вагнер" повернулися до Бахмута, який самі ж і захоплювали. Тепер їм належить завдання за будь-яку ціну утримати місто-фортецю, яке прострілюється українськими військовими з різних боків. Про це пише CNN, з посиланням на українських військових, які воюють на цьому напрямі.

Також видання "Коментарі" повідомляло - історія "Вагнера" закінчується: що відбувається з табором "вагнерівців" у Білорусі (ФОТО).