Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін знову розповів, як його "водили за ніс"
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін знову розповів, як його "водили за ніс"

Глава РФ на міжнародному енергетичному форумі знову поскаржився на Захід

11 жовтня 2023, 16:46
Поділіться публікацією:

Володимир Путін, виступаючи на "Російському енергетичному тижні", знову поклав усю відповідальність за початок війни в Україні на Захід. При цьому він вкотре розповів, як його "водили за носа". Про це повідомляють "Коментарі".

Путін знову розповів, як його "водили за ніс"

Путін

Путін розповів кремлівську версію початку так званої "СВО". Нібито війну в Україні ініціював не Кремль, а "Київ", який вісім років "вбивав жінок, дітей, людей похилого віку". І лише після початку широкомасштабного вторгнення РФ  в Україну світ звернув увагу на "ситуацію на Донбасі".

Росію ж увесь цей час, вважає Путін, "водили за ніс" у питаннях мирного врегулювання в Україні, тому тепер їй "доводиться відповідати" нецивілізованими методами. Оскільки, на думку Путіна, "цивілізовані способи забезпечення безпеки" Росії у ситуації з Україною "виявилися неможливими".

Нагадаємо, що на цьому ж форумі Путін де-факто підтримав ХАМАС та Палестину у конфлікті на Близькому Сході. За словами глави РФ, причиною конфлікту є відмова у створенні Палестинської держави, яку проігнорував Ізраїль. Саме це, на думку Путіна, спровокувало агресію палестинців. А також підтримка США цієї політики Ізраїлю.

Насправді, з моменту проголошення держави Ізраїль в 1947 році саме арабські сусіди оголосили війну та спробували знищити єврейську державу, але їм це не вдалось.

Тим часом, ХАМАС готує загальну мобілізацію: чим це загрожує Ізраїлю. У п'ятницю, 13 жовтня, у світі можливі напади на євреїв із боку ісламських радикалів.

А УЄФА раптово змінив своє рішення у справі росіян. Наприкінці вересня президент УЄФА оголосив, що організація готова повернути російських спортсменів до участі в міжнародних змаганнях. Однак під тиском національних футбольних федерацій європейського континенту в УЄФА відмовились від попередньої позиції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини