Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін вперше висловився щодо контрнаступу України та заявив, що війна може стати серйознішою
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін вперше висловився щодо контрнаступу України та заявив, що війна може стати серйознішою

Путін погрожує Україні жорсткою відповіддю.

16 вересня 2022, 20:28 comments2014
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Російської Федерації Володимир Путін на саміті Шанхайської організації співробітництва з посмішкою відповів на питання про український контрнаступ та заявив, що відповідь РФ може бути сильнішою, якщо її армія буде й надалі під тиском. Про це пише видання Reuters.

Путін вперше висловився щодо контрнаступу України та заявив, що війна може стати серйознішою

Путін лякає Україну серйозною війною. Фото з відкритих джерел

Війну та повномасштабне вторгнення Росії в Україну Путін називає потрібним кроком для захисту його країни. Лідер РФ вважає, що Захід прагне розвалу Росії. За словами Володимира Путіна російська влада не поспішає з ситуацією в Україні, але всі цілі, які стоять перед армією РФ буде досягнуто.

Київська влада заявила, що почала і веде активну контрнаступальну операцію. Ну, подивимося, як вона буде розвиватися і чим закінчиться, — посміхнувся і відповів Путін.

Це була перша реакція очільника Росії на вдалу наступальну операцію українських військ на сході країни. Раніше Путін не коментував провал і втечу російських військових, що обурювало громадян РФ.

Після звільнення кількох міст, Росія завдала ракетного удару по важливих інфраструктурних об’єктах. Як виявилось це помста РФ, за вигнання їх з окупованих територій України. Путін також дав коментарі стосовно цих атак і наголосив, що це тільки попередження, відповідь буде ще серйознішою, якщо ситуація в регіоні буде розвиватись в поганому руслі для РФ.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв про розмову генсека ООН з Путіним. Лідер організації заявив, що не варто очікувати на мирну угоду між Україною та Росією найближчим часом.

Також "Коментарі" писали про дивну заяву президента Російської Федерації, яка прозвучала на саміті ШОС.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини