Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін впав в істерику: в ISW розповіли, яке рішення Заходу розлютило диктатора
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін впав в істерику: в ISW розповіли, яке рішення Заходу розлютило диктатора

Patriot завадить спробам Путіна змусити Україну до переговорів на його умовах, впевнені в ISW.

23 грудня 2022, 09:00 comments8381
Поділіться публікацією:

На тлі рішення Вашингтона про передачу Києву ЗРК Patriot Володимир Путін збільшив кількість заяв, спрямованих на зменшення допомоги Заходу у сфері безпеки України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Інститут вивчення війни (ISW).

Путін впав в істерику: в ISW розповіли, яке рішення Заходу розлютило диктатора

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Аналітики звертають увагу, що Путін почав істерично звинувачувати США у "затягуванні" війни і намагався переконати, що американські системи ПРО "не виконуватимуть" оборонних цілей.

У свою чергу, Кремль довгий час фальшиво виставляв будь-яку допомогу Заходу Україні як ескалацію, зазначають у звіті ISW.

Натомість, як пояснили фахівці, система Patriot посилить здатність України захищати критично важливу інфраструктуру від ракетних атак РФ, спрямованих на заподіяння страждань цивільному населенню.                                                                                                                      

"Patriot також завадить спробам Путіна змусити Україну до переговорів на його умовах", — додали в Інституті вивчення війни.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Путіна відреагували на візит Володимира Зеленського до Вашингтона.

Також видання "Коментарі" повідомляло — 2023 року РФ планує продовжити так звану "військову спецоперацію" до її остаточного завершення. Про це заявив під час свого виступу на колегії Міноборони РФ міністр оборони Росії Сергій Шойгу. З такою пропозицією погодився присутній на заході російський диктатор Путін. Він заявив, що вірить разом із усією країною в російську армію і вважає, що цілі "спецоперації" в Україні будуть виконані.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Іван Сірко

23 грудня 2022, 09:44

карлик, кончина твоя буде раком, як би ти не метушився!!!


Новини