Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін знову розповів, як був готовий підписати мирний договір з Україною на початку 2022-го
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін знову розповів, як був готовий підписати мирний договір з Україною на початку 2022-го

Російський диктатор також зазначив, що війну в Україні "почав Захід"

29 липня 2023, 11:30 comments2018
Поділіться публікацією:

Російський диктатор не припиняє робити заяви щодо готовності мирним шляхом завершити війну в Україні. Так російський президент нагадав, що на початку війни 2022 року війська РФ були відведені від Києва, бо тоді йшли переговори про підписання мирного договору. Як передає портал "Коментарі", про це пише офіційне інтернет-представництво президента РФ. Йдеться про те, що нібито таку заяву Путін зробив під час переговорів з лідерами африканських країн.

Путін знову розповів, як був готовий підписати мирний договір з Україною на початку 2022-го

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

"Фактично було погоджено проект цього договору, але після відведення наших військ з-під Києва — а нас просили це зробити, щоб створити умови для укладання остаточного договору, — київська влада відмовилася від усіх колишніх домовленостей", — заявив президент РФ.

При цьому він додав, що він не може розповісти про всі нюанси тоді існуючих домовленостей, тому що це буде "не дуже коректно".

Володимир Путін також висловив переконання, що саме Захід винен у війні в Україні через свої спроби втягнути Київ до НАТО, що для Москви ніколи не буде допустимо.

Зазначимо, раніше подібні заяви російського диктатора в Офісі президента України назвали "переговорним ниттям", яке не має нічого спільного із реальними намірами країни-агресора. Україна не вважає за можливе проводити переговори з Росією, поки російські війська продовжують перебувати на території української держави, а також поки країна-агресор не визнає скоєні військові злочини. Таку думку у себе у Twitter висловив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк. Також Михайло Подоляк нагадав про основні вимоги, які має виконати Росія, перш ніж реально розпочинати розмову про можливість переговорів щодо припинення війни.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи справді така важлива Африка для Росії – на кого розраховані заяви Путіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

29 липня 2023, 11:03

Так тоді корумповані шахраї вихвалялись, як вони звільнили всю північ і за три дні звільнять решту території, яку до них не звільнили інші корумповані. Тобто до кордонів 1991, а далі розпил фінаншистами Московії на репарації. Як можна вірити тому, хто до влади прийшов на брехні? Йому треба було своє корупційне лігво убезпечити.


Новини