Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін вирішив воювати в довгу за допомогою «м'ясних штурмів»: що робити ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін вирішив воювати в довгу за допомогою «м'ясних штурмів»: що робити ЗСУ

Путін збільшив чисельність російської армії, тому Силам оборони потрібно готуватися до штурму позицій великою кількістю окупантів

17 вересня 2024, 11:21
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін своїм указом збільшив чисельність російських військ до 1 500 000 військових.

Путін вирішив воювати в довгу за допомогою «м'ясних штурмів»: що робити ЗСУ

Окупанти

"Тобто Путін прийняв остаточне рішення воювати в довгу, але м'ясом", — зазначив військовий оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко.

За його словами, 1,5 млн військових, це – 1 875 БТГр. Для того, щоб БТГр ефективно виконувала бойові завдання для її комплектування, потрібна штатна комплектація технікою. Зокрема, щоб укомплектувати 1875 БТГр штатно танками, необхідно 20625 ОБТ. Щоб штатно укомплектувати ББМ (БМП/БМД/БТР тощо) необхідно 61875 одиниць.

Такої кількості танків у Росії і близько немає, а такої кількості ББМ не було навіть у складі радянської армії! – зазначив Коваленко.

За його словами, вже сьогодні російська армія зіткнулася з проблемами комплектацією технікою, яка закінчується на складах, арсеналах та центрах зберігання, де зберігалася з часів СРСР. Тобто, наголошує експерт, воювати найближчим часом Росія буде в повному розумінні слова маршовими батальйонами – батальйон, який складається виключно з піхоти з мінімальною комплектацією механізованою компонентою.

"У зв'язку з цим Сили оборони вже зараз мають готуватися до того, що позиції української армії штурмуватиме велику кількість людського ресурсу, який потрібно знищувати не точково, а масово, для економії БК та зниження ККД кількісного чинника. Тобто – касетні боєприпаси і засоби, що працюють за площею це одне з рішень проблематики, що вимальовується", — каже експерт.

За його словами, ті ж fpv-дрони з категорії точкового удару, все більше повинні будуть ставати об'ємно-детонуючими в повітрі, над групою противника, причому насичені вражаючими елементами, що розподіляються по площі.

"Указ Путіна про збільшення армії – це явна ознака вичерпання запасів техніки і усвідомлення кризи 2025 року, що насувається, з компенсацією механізованих втрат. Але за правильного підходу рішення воювати кількістю лише прискорить крах російських окупаційних військ", — вважає Коваленко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що у Держдумі пояснили, навіщо Путін збільшив чисельність армії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини