Путін вирішив дарувати "героям війни" землю в Криму та Підмосков'ї

ЗМІ оприлюднили відповідне розпорядження Путіна

Президент Росії Володимир Путін видав розпорядження, за яким учасникам війни, що відзначилися, проти України рекомендується безоплатно видавати земельні ділянки в Підмосков'ї, Криму і Севастополі. Як передає портал "Коментарі", про це пише видання "Обережно, новини", публікуючи копію розпорядження російського диктатора.

Відповідно до розпорядження, Путін вирішив дарувати землю військовим, нагородженим за заслуги на війні, ветеранам бойових дій, родичам загиблих.

Указ підписано 19 грудня.

Читайте також на порталі "Коментарі" - у ніч проти 19 грудня росіяни влаштували чергову атаку на Україну за допомогою іранських дронів. Постраждала, зокрема, Київська область. На власне фронті "спека" — в Донецькій області, особливо в районі Бахмута. Тоді як на півдні (Запорізька область, Херсонська) ми, за словами президента Зеленського, зменшуємо потенціал російської армії. Чи варто чекати до кінця року якихось переміщень у війні на землі та в повітрі, а також у дипломатичних, політичних, економічних ударах по країні-агресору? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – найвище військово-політичне керівництво РФ (президент Путін, глава МЗС Лавров, міністр оборони Шойгу) сьогодні "десантувалося" в Республіці Білорусь (РБ). Експерти проаналізували для видання "Коментарі" цілі цього візиту, а також – чи буде відкрито Білоруський фронт проти України.