Путін від своїх планів не відмовився: де РФ збирається відновити наступ

У ОТГ "Харків" зазначили, що росіяни знову мають намір посилити штурми у Вовчанську

Сьогодні було зафіксовано спробу російських військ зробити спробу висування реактивної вогнеметної системи залпового вогню ТОС-1А "Сонцепек" із напряму Шебекіно. З великою ймовірністю на такі кроки ворог іде, щоб підготуватись до відновлення наступальних дій у районі міста Вовчанськ Харківської області. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у повідомленні Оперативно-тактичного угруповання "Харків".

Військові зазначили, що завдяки своєчасному виявленню ЗСУ було застосовано розрахунок FPV з метою нанесення вогневої поразки.

Також наголошується, що неподалік населеного пункту Липці противник вночі за допомогою БПЛА здійснив дистанційне мінування території протипіхотними мінами. З метою виконання спеціальних вогневих завдань на напрямку Стариці окупанти додатково залучили 4 снайперські пари.

У ВСУ додали, що у Вовчанську протягом ночі противник основні зусилля зосередив на веденні повітряної розвідки з метою коригування та завдання вогневого ураження за позиціями Сил оборони, проводив відновлення боєздатності підрозділів і поповнення боєкомплекту мінометних розрахунків 82 мотострілецького полку 69.

Читайте також на порталі "Коментарі" - російські загарбницькі війська залучають усі можливі види озброєння, щоби прорвати лінію оборони ЗСУ в районі Куп'янська на Харківщині. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів Максим Вичавка – начальник штабу 4-ї прикордонної комендатури швидкого реагування бригади "Помста".

Також видання "Коментарі" повідомляло – під Покровськом тепер не найгарячіше: окупанти намагаються прорватися на новій ділянці фронту.