Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін у відчаї, йому потрібно більше військ - американський політолог
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін у відчаї, йому потрібно більше військ - американський політолог

Протести проти мобілізації будуть ставати тільки більші

23 вересня 2022, 22:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американський політолог та історик Олександр Мотиль вважає, президент Російської Федерації зараз перебуває у відчаї, адже був змушений оголосити мобілізацію. Про це він розповів в інтерв’ю виданню KAI Нью-Йорк.

Путін у відчаї, йому потрібно більше військ - американський політолог

Путін у відчаї, йому потрібно більше військ. Фото з відкритих джерел

Журналіст видання запитав у політолога, чому під час засідання ООН щодо російської агресії проти України Путін оголосив про призов армії 300 тисяч резервістів?

Російська армія втратила 55 тис. убитих і ще багато поранених. Путін у відчаї. Йому потрібно більше військ, і він був змушений оголосити часткову мобілізацію, попри занепокоєння суспільства, говорить Мотиль.

Також професор вважає, що протести проти мобілізації в Росії ставатимуть тільки більші.

Росіяни протестують проти цієї мобілізації виходами на вулиці чи навіть підпалами приміщень призовних комісій. Інші намагаються втекти з Росії куди завгодно, навіть у Монголію. Чи може цей протест набути масового характеру? Багато тисяч росіян уже залучені до цих протестів. Цифри лише зростуть, коли росіяни дізнаються, що сини такої еліти, як Пєсков, ухиляються від призову, і що таємна частина мобілізації Путіна включала мільйон призовників, — повідомляє Олександр Мотиль.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Путін вирішив мститися протестуючим росіянам. Ті люди, які вийшли на протести проти мобілізації отримали повістки і мають піти до військкомату, а після цього, ймовірно, на війну в Україну. У Москві та Санкт-Петербурзі було арештовано близько 1000 осіб.

Також "Коментарі" писали про нову формулу миру від Зеленського, яку він виклав на Генасамблеї ООН.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: KAI Нью-Йорк
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини