Путін розповів, чи планував знищувати Україну

Президент РФ заявив, що війна в Україні має інші цілі, але ніяк не знищення України

Президент Росії Володимир Путін заявив, що перед початком так званої військової спецоперації до його планів не входило знищення України. Як повідомляє портал "Коментарі", про це російський диктатор заявив на прес-конференції.

"Ми не ставили перед собою завдання знищення України. Ні, звичайно", - заявив президент Росії.

Тож Путін дав відповідь на запитання, чи зможе в майбутньому існувати Україна як незалежна держава. Також Путін заявив, що українці перекрили водопостачання до Криму, тому російським військам "довелося зайти і відкрити воду в Крим", де також проживають майже 2 мільйони людей і їм потрібна вода.

Варто зазначити, що спікери Кремля постійно заявляють, що всіх цілей війни з Україною буде досягнуто, проте зазвичай ухиляються від відповіді на питання, які саме ці цілі, звучать тези про "демілітаризацію", "денацифікацію". Також час від часу російські спікери заявляють, що не погодяться на існування України, якщо в країні не станеться зміна влади, яку Кремль вважає нелегітимною після подій 2014-го року.

Читайте також на порталі "Коментарі" - перший епізод зіграний: у Кремлі знущально прокоментували масований ракетний обстріл України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – часткова мобілізація йде на всіх парах: чи вдалося Росії стабілізувати фронт і як реагує російське суспільство на перші похорони мобілізованих. Експерти зналися на ситуації спеціально для нашого видання.