Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін прямо пригрозив ударами по українських АЕС
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін прямо пригрозив ударами по українських АЕС

Російський диктатор знову вирішив включити залякування західної спільноти ядерними загрозами

12 вересня 2023, 14:05
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін заявив, що британські спецслужби провокують російські війська завдавати ударів по українських атомних електростанціях. Як повідомляє портал "Коментарі", про це російський диктатор заявив, виступаючи на "Східному економічному форумі".

Путін прямо пригрозив ударами по українських АЕС

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

У ході свого виступу Володимир Путін заявив, що він розповість одну нібито правдиву історію про те, як нещодавно працівники ФСБ взяли в полон якихось диверсантів, які намагалися виконати завдання щодо підриву опори ЛЕП поряд з однією з російських АЕС. За словами Путіна, руйнування однієї опори якимось чином мало "порушити діяльність енергетичної установки".

Путін зазначив, що після допиту нібито "українських диверсантів" стало відомо, що бійці українських спецслужб проходили тренування під керівництвом британських інструкторів і нібито ті поставили завдання з підриву ЛЕП. Диктатор заявив, що наслідки могли б бути дуже поганим. При цьому Путін припустив, що британське керівництво на чолі з прем’єр-міністром може бути не в курсі, чим займаються британські інструктори в Україні.

"Вони взагалі розуміють, із чим вони грають? Вони що – провокують нас на якісь дії у відповідь по українських атомних об'єктах, атомних електростанціях?", – обурився російський лідер.

Зазначимо, під час цього виступу Володимир Путін допустив переговори з президентом України Володимиром Зеленським і назвав свою умову перед їх проведенням. Перш ніж говорити про переговори більш предметно, вважає диктатор, США повинні "скасувати указ Зеленського про їхню заборону".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін зізнався, чи чекає він на повернення Трампа до Білого дому.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини