Головна Новини Суспільство Війна з Росією Реакція Путіна на заяви Заходу про можливість ввести свої війська в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Реакція Путіна на заяви Заходу про можливість ввести свої війська в Україну

З'явилась реакція російського диктатора Володимира Путіна на можливість країн Заходу ввести свої війська в Україну.

28 травня 2024, 17:01
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін прокоментував заяви українських союзників щодо можливості введення своїх західних військ в Україну. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Реакція Путіна на заяви Заходу про можливість ввести свої війська в Україну

Путін погрожує глобальною війною країнам, які введуть війська в Україну. Фото з відкритих джерел

Володимир Путін під час пресконференції в Ташкенті відповів на питання журналістів, зокрема щодо війни в Україні. Російський диктатор пригрозив, що введення західних військ в Україну може призвести до глобальної війни.

"Можливе введення західних військ на Україну — це нагнітання та ще один крок до конфлікту в Європі та глобального конфлікту", — пригрозив Путін.

Російський диктатор продовжив свою пропагандистську промову заявами, що в Україні нібито вже присутні західні найманці, які перебувають під виглядом військових інструкторів. Путін заявив, що для Росії це стало зрозуміло через іноземну мову в ефірі.

Також диктатор РФ продовжив повторювати кремлівські наративи та заявив, що українські союзники не зможуть допомогти Україні у війні проти Росії.

"Захід хоче створити видимість світової підтримки України, у них це не вийде", — сказав Путін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Путін прокоментував легітимність Зеленського на посту президента України після закінчення його п'ятирічного терміну та вказав на ті державні органи, які вважає в Україні легітимними.

Також "Коментарі" писали про те, що президент України звернувся до союзників з закликом дозволити бити західною зброєю по Росії. Пропозицію Зеленського підтримав генсек НАТО, лідери ЄС, Латвії, Естонії, Чехії, Нідерландів та інших країн. На ці повідомлення відреагували в Кремлі та назвали такі заявив "безвідповідальними" та "провокаційними".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарик

28 травня 2024, 16:59

Если начал пугать,то не сделает.Гадости чмоня плешивый делает молча.И ядерку не применит..патамушта бегает как в жопу ужаленный по узкоглазым и мохнаторылым в поисках оружия.А был бы готов ,не бегал бы..


Новини