Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін помре – війни не буде, - Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін помре – війни не буде, - Зеленський

Президент Володимир Зеленський впевнений, що війна в Україні закінчиться, коли російський лідер Володимир Зеленський помре

12 грудня 2022, 17:35
Поділіться публікацією:

Якщо Володимир Путін помре, то війна РФ проти України закінчиться, заявив Володимир Зеленський у спецвипуску шоу Netflix "Мій наступний гість не потребує представлення" з Девідом Леттерманом, пишуть "Коментарі" з посиланням на "УП".

Путін помре – війни не буде, - Зеленський

Зеленський про смерть Путіна

Спецвипуск програми знімали у столичному метро, час від часу було чути, як ходять електрички. На запитання ведучого до Президента України: "уявімо, якщо Путін застудився та помер, або випадково випав з вікна і помер, війна продовжиться"? Володимир Зеленський відповів досить однозначно: "Ні. Не буде війни. Авторитарний режим, він страшний. Є великий ризик – не може все залежати від однієї людини. І тому, коли людина уходить, інституції зупиняються. Такий час був у Радянському Союзі. Зупинилося все".

Як наголосив Президент, якщо Путіна не буде, то росіянам буде складно. Але вони займатимуться внутрішньою політикою, а не зовнішньою. Зеленський вважає, що росіяни боротимуться за демократію, коли до них дійде, що опинилися в повній ізоляції.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" писали, що наприкінці року президент РФ традиційно проводив велику пресконференцію за участі іноземних та регіональних журналістів, але не цьогоріч. Попри скасовану пресконференцію, Путін ймовірно може поговорити з і "своїм" кремлівським пулом. Однією з версій причин скасування була "ситуація на фронті". А ще американська компанія Google, розповідали "Коментарі", вирішила виключити Російську Федерації зі списку країн свого проєкту "Рік у пошуку". В цьому проєкті, ближче до кінця року компанія пропонує список найпопулярніших запитів по різним країнам.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини