Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін подякував партнерам: чи планує Москва закінчувати війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін подякував партнерам: чи планує Москва закінчувати війну

Володимир Путін подякував КНР та Бразилії за ініціативу

сьогодні, 20:20
Поділіться публікацією:

Президент РФ Володимир Путін вчергове розповів про бажання закінчити війну та досягти миру. Про це він заявив під час пресконференції за підсумками саміту БРІКС, повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію “ТАСС”. 

Путін подякував партнерам: чи планує Москва закінчувати війну

Фото портал "Коментарі"

Путін вчергове переконував, що усі налаштовані на те, щоб конфлікт (війна РФ в Україні, — ред.” закінчився як можна швидше та бажано мирними засобами.

“Ви знаєте, що Китайська Народна Республіка та Бразилія виступили з ініціативою на Генеральній асамблеї у Нью-Йорку. Багато країн, учасниць БРІКС підтримують ці ініціативи. А ми, своєю чергою, вдячні нашим партнерам через те, що вони виявляють увагу до цього конфлікту і шукають шляхи його вирішення”, — зазначив Путін.

Нагадаємо, що 22-24 жовтня в Казані проходив саміт БРІКС. 

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що за підсумками саміту БРІКС російський диктатор на пресконференції поскаржився на несправедливу поведінку партнерів та НАТО.

Путін звинуватив Захід у несправедливому розширенні НАТО та підкреслив, що Росія досягне зміни ситуації. “А справедливо порушувати взяті на себе зобов'язання в рамках ОБСЄ, коли всі країни заходу підписали папір, згідно з яким не може бути безпеки однієї країни при порушенні безпеки іншої”, — поскаржився Путін. 

Він наголосив на безпеці власної країни. "Ми ж це говорили: не треба цього робити, це порушує нашу безпеку — розширення НАТО. Ні, все одно робили. Хіба це справедливо? Жодної справедливості тут немає, і ми хочемо змінити цю ситуацію і ми досягнемо цього", — зазначив російський диктатор.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини