Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін оновив цілі у війні проти України: які ще території хоче захопити
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін оновив цілі у війні проти України: які ще території хоче захопити

Путін хоче спершу захопити Донецьку та Луганську області, а потім рушити на Миколаївську, і не тільки

сьогодні, 16:51
Поділіться публікацією:

Ветеран Служби зовнішньої розвідки, генерал-лейтенант Василь Богдан зазначив, що Сили оборони України успішно утримують фронт і запобігають серйозним проривам з боку противника. Про це він заявив в ефірі телеканалу "Еспресо".

Путін оновив цілі у війні проти України: які ще території хоче захопити

Володимир Путін

За його словами, залучення резервів ЗСУ на критичних напрямках дає можливість ефективно стримувати ворога. Це, каже експерт, досвідчені, патріотично мотивовані командири та військовослужбовці, які не дають кремлівському диктатору Володимиру Путіну реалізувати його плани і організувати прорив.

"Він, звичайно, хоче за будь-яку ціну під час цієї літньо-осінньої кампанії до холодів і дощів вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей, отримати певний оперативний простір, а потім рушити на Запорізькому та Миколаївському напрямках і підтягнутися на Харківському", — зауважив Богдан.

За словами Богдана, попри труднощі з постачанням озброєння та техніки, українським військам вдається утримувати лінію фронту та не допускати значних проривів.

Експерт підкреслив, що тактичні позиційні бої, що відбуваються на окремих ділянках, є природним процесом і не повинні викликати паніку. Навпаки, це демонструє силу, міць і готовність ЗСУ до рішучого опору Росії, додав Богдан.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що ситуація в боях за Торецьк може скластися так, що українським силам доведеться відступати. Результат боїв залежить від того, чи зможуть ЗСУ додати необхідні резерви, чи вистачить снарядів та ресурсів для продовження бойових дій, а також від того, скільки сил зможе зосередити ворог на цьому напрямку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини