Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін ніколи не був таким близьким до своєї мети: Politico назвало головний провал Заходу
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін ніколи не був таким близьким до своєї мети: Politico назвало головний провал Заходу

Аналітики Politico вважають, що нездатність Заходу відправити зброю Україні ставить Путіна на шлях перемоги

17 квітня 2024, 13:18
Поділіться публікацією:

Якщо ситуація на фронті не зміниться найближчим часом, то Україні практично неможливо буде не лише відвоювати раніше окуповані території, а й утримати ті, що Київ контролює сьогодні. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише рейтингове видання "Politico".

Путін ніколи не був таким близьким до своєї мети: Politico назвало головний провал Заходу

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Автори матеріалу зазначають, річ не лише у тому, що в українських захисників закінчуються боєприпаси. Затримки Заходу з відправкою допомоги означають, що країні загрожує небезпечна нестача того, що ще важче забезпечити, ніж снаряди, а саме бойового духу, необхідного для перемоги.

Українські військові приватно визнають, що цього літа неминучі нові втрати. Питання лише у тому, наскільки серйозними вони будуть. Адже Володимир Путін, мабуть, ніколи не був таким близьким до своєї мети, зазначає видання.

Як зазначає Politico, для війни такого значення масштаб дій західних лідерів щодо надання допомоги Києву далеко не відповідає їхній стрімкій риториці. І все більше схоже, що ставка Путіна на те, що він зможе придушити український опір і підтримку Заходу, може окупитися.

Журналісти зазначають, Захід надто довіряє санкціям, вважаючи, що вони змусять Росію підкоритися. Також були сподівання, що росіяни нападуть на Путіна через цифри про втрати, або що його може бути повалено внаслідок кремлівського перевороту. Натомість російська економіка залишилася стійкою, а Путін зміцнив свою владу.

ЗМІ наголошує, навіть якщо Росія не зможе знищити Україну, часткова перемога залишить надії Києва на вступ до ЄС та НАТО у "підвішеному стані".

Читайте також на порталі "Коментарі" — у чому цинізм США щодо України: чи можемо ще розраховувати на допомогу Вашингтона.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини