Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін неспроста «розпушив хвіст»: до чого Україна повинна готуватися негайно
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін неспроста «розпушив хвіст»: до чого Україна повинна готуватися негайно

Кремлівський диктатор після саміту БРІКС почав поводити себе надто зухвало, коментуючи війну в Україні, і виставляючи свої вимоги

сьогодні, 14:23 comments1373
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін на прес-конференції після БРІКС виглядав упевнено, якщо не сказати самовпевнено, відзначив військовий Юрій Касьянов. Так, каже він, бліцкриг 2022 року не вдався, але війна в довгу триває за планом Путіна.

Путін неспроста «розпушив хвіст»: до чого Україна повинна готуватися негайно

Володимир Путін

"Він заручився підтримкою Китаю і КНДР, перезапустив військове виробництво, щодня завойовує хоча б чергові сто метрів Донбасу, і перейшов у наступ у Курській області, його шахеди щоночі тероризують Україну, а його калібри готуються завдати вирішального нищівного удару по українській енергетиці, щойно настануть сильні морози", — відзначив Касьянов.

Окрім того,  за його словами, не виключено, що Дональд Трамп отримає перемогу на президентських виборах у США та прийде на допомогу Путіну.

"Ситуація справді погана для нас, хай поки що й не критична. Путін неспроста розпушив хвіст. Нам треба міняти підходи, стратегію, тактику ведення війни, міняти непотрібних людей на розумних і корисних, нехай навіть і не лояльних до начальства, об'єднуватися, напружувати всі сили, і готуватися до вирішальних боїв за кожен дім, кожен квадратний метр", — відзначив Касьянов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що після саміту БРІКС в Казані диктатор Путін зробив низку зухвалих заяв. Зокрема, він категорично відкинув можливість заморозки війни за так званим корейським сценарієм і заявив, що війна має завершиться лише на тих умовах, які будуть вигідні Росії. Окрім того, він відзначив, що РФ не буде обмінюватися з Україною окупованими територіями. При цьому він додав, що Україна, якщо хоче миру, повинна враховувати "ситуацію на землі". Тобто, це чергова відсилка до того, що Україна повинна віддати Росії всі території, яка та зуміла захопити.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини