Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін назвав кількість росіян, яких до кінця року збере для відправки на війну проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін назвав кількість росіян, яких до кінця року збере для відправки на війну проти України

Володимир Путін запевняє, що на війну проти України до кінця року збере півмільйона росіян

14 грудня 2023, 12:32
Поділіться публікацією:

До кінця 2023 року у війні проти України залучать півмільйона особового складу армії РФ. При цьому друга хвиля мобілізації в Росії нібито не планується. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву під час прес-конференції під назвою "Підсумки року" зробив російський диктатор Володимир Путін.

Путін назвав кількість росіян, яких до кінця року збере для відправки на війну проти України

Мобілізація у Росії. Фото: з відкритих джерел

Президент Росії зазначив, що за підсумками масштабної кампанії було залучено майже півмільйона "добровольців" і наразі контракт із Міноборони підписали 486 тисяч осіб.

"Ми пройшли часткову мобілізацію – ми закликали 300 тисяч людей. Прекрасно воюють хлопці. Після цього ми розпочали широку кампанію із залучення людей на укладання контрактів. До кінця року планували набрати 412 тисяч осіб. На вчорашній вечір набрано 486 тисяч людей, і потік наших чоловіків , які готові захищати батьківщину зі зброєю в руках, не припиняється", — зазначив Путін.

Також на запитання, чи буде друга хвиля мобілізації в РФ, диктатор сказав, що потреби в цьому немає.

"Навіщо нам мобілізація?" — додав диктатор.

Зазначимо, Володимиру Путіну досі не дає спокою той факт, що місто Одеса залишається під українським прапором та є невіддільною частиною суверенної України. Під час "прямої лінії", яку диктатор проводить уперше від початку повномасштабної війни проти України, він заявив, що "Одеса – це російське місто".

Читайте також на порталі "Коментарі" — на тлі посилення російського тиску на всіх фронтах в Україні правитель країни-агресора Володимир Путін, який незабаром балотуватиметься на п'ятий термін, заявив, що від результатів цієї війни залежить майбутнє Росії. Сильнішим чи слабкішим став путінський режим за останній рік? Які його перспективи 2024-го? Що важливо розуміти Україні? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини