Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін грає на підвищенні ставок: що почав розуміти кривавий диктатор
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін грає на підвищенні ставок: що почав розуміти кривавий диктатор

Диктатор Володимир Путін піднімає ставки, бо розуміє, що вже наступного року економічні можливості у РФ будуть меншими, сказав в інтерв’ю Главреду Віктор Ягун

25 червня 2024, 12:42
Поділіться публікацією:

Нещодавно російський диктатор Володимир Путін заявив, що Москва буцімто готова припинити бойові дії та розпочати переговори з Києвом, якщо Україна виведе свої війська з чотирьох областей і відмовиться від вступу до НАТО. Однак, ці вимоги Путіна є лише ознакою його безсилля, оскільки російські війська не здатні досягти успіху на полі бою, говорить генерал-майор запасу, колишній заступник голови Служби безпеки України Віктор Ягун.

Путін грає на підвищенні ставок: що почав розуміти кривавий диктатор

Володимир Путін

За його словами, через відсутність значних перемог на фронті, російські війська тероризують мирне населення в глибині території України, особливо в містах, що знаходяться близько до лінії фронту, і висувають нереалістичні вимоги, які ніхто не збирається виконувати.

Експерт відзначив, що окупанти справді просуваються приблизно на 100-200 метрів на день і загалом за останні місяці захопили близько 500 квадратних метрів ціною великих втрат. На жаль, у Росії немає больового порогу, і найближчим часом там навряд чи хтось підніме галас через великі втрати. Але факт полягає в тому, що росіяни йдуть шляхом виснаження, додав експерт.

Ягун, посилаючись на експертів, підкреслив, що Росія зможе розвиватися у військовому та економічному плані лише до кінця 2025 року. Після цього періоду не очікується жодного прогресу в російському військово-промисловому комплексі та економіці країни-агресора.

Тобто, підкреслює експерт, час у противника обмежений. Він сам розуміє, що Україна вже пройшла свій больовий поріг – у росіян можливості зменшуються, а в нас вони, на щастя, починають збільшуватися. За його словами, є припущення, що до кінця 2024 – початку 2025 року Україна може досягти паритету з Росією щодо боєприпасів і військової техніки.

Ягун додав, що єдина сфера, в якій Україна не може змагатися з росіянами, це людський ресурс. Проте перевага в чисельності не завжди вирішальна, як показали війни в Ізраїлі, В'єтнамі та Афганістані.

"Подивимося, як надалі розвиватимуться події. Риторика Путіна — це підняття ставок. Розрахунок на те, що а раптом прокотить. Як у гопників: давайте піднімемо ставки і десь на середині зійдемося, а раптом вони скажуть, мовляв, ну, добре, давайте зупинимося. Але поки Росія не виведе свої війська з усіх територій України в межах 1991 року, ніхто не зупиниться", — підкреслив Ягун.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російська опозиція хоче засудити Путіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини