Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін добрався до російського опозиціонера: в його будинок під Києвом прилетів дрон
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін добрався до російського опозиціонера: в його будинок під Києвом прилетів дрон

В будинок російського опозиціонера Іллі Пономарьова, який знаходиться під Києвом, прилетів дрон

1 серпня 2024, 10:35
Поділіться публікацією:

У будинок російського опозиціонера Іллі Пономарьова під Києвом влучив дрон. Як повідомив у Фейсбуці політичний експерт Павло Нусс, у ніч на 1 серпня російський ударний дрон-камікадзе "Герань-2" вдарив по будинку російського опозиціонера. Відзначається, що Пономарьов отримав численні поранення, але його життю нічого не загрожує.

Путін добрався до російського опозиціонера: в його будинок під Києвом прилетів дрон

Ілля Пономарьов

"Я не є адептом теорії політичної культури "хороший русский", але в даному випадку йдеться про замах на життя. Путін вбивця. Це аксіома: Путін – вбивця", — відзначив Нусс.

При цьому відомо, що буквально вчора Хорошевський районний суд Москви оштрафував колишнього депутата Державної думи Іллю Пономарьова, який визнаний у РФ іноземним агентом та  внесений до переліку терористів та екстремістів, за порушення правил діяльності іноагента.

"Суд призначив адміністративне покарання у вигляді адміністративного штрафу в розмірі 40 тис руб.", — йдеться в повідомленні суду.

Окрім того відомо, що на початку липня Слідчий комітет РФ завершив розслідування справи проти Пономарьова, обвинуваченого в "виправданні тероризму та поширенні фейків про Збройні сили Росії". Екс-депутата оголошено в міжнародний розшук, йому заочно обрано запобіжний захід.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Пономарьов жорстко критикує війну в Україні та підтримує повну зміну влади в Росії. Зокрема, він заявляв, що в Росії не можна прийти до змін без "кровопролитних процесів". За його словами, ще до широкомасштабного вторгнення РФ до України він думав, що це можливо. Але тепер переконаний у протилежному. При цьому опозиціонер наголосив, що кілька тисяч добре озброєних та мотивованих росіян спокійно можуть дійти до Москви, не зустрівши опору. Він додав, що українці не можуть виконати всю роботу за росіян, тому їм також треба діяти.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини