Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін дав Міноборони РФ кілька днів: які території вимагає захопити диктатор
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін дав Міноборони РФ кілька днів: які території вимагає захопити диктатор

Путін окреслив чіткі дедлайни щодо захоплення українських територій, заявив в ефірі «Еспресо» генерал Маломуж

5 липня 2024, 19:27 comments2996
Поділіться публікацією:

Генерал армії України, колишній голова Служби зовнішньої розвідки Микола Маломуж зазначив, що кремлівський диктатор Путін потребує більше аргументів для переговорного процесу.

Путін дав Міноборони РФ кілька днів: які території вимагає захопити диктатор

Володимир Путін

Як заявив Маломуж, на закритій колегії міноборони РФ кремлівський диктатор висунув жорстку вимогу — або відбудуться кадрові зміни у складі збройних сил, передусім у генштабі РФ, або вони виконають завдання із захоплення нових територій.

За словами генерала, Путіну для переговорного процесу потрібно мати більше аргументів.

"Тому сьогодні росіяни ведуть більш агресивні наступальні операції. Тому Часів Яр є однією з важливих точок, адже його захоплення може позбавити нас тактичної ініціативи щодо знищення ворога в цьому секторі. Торецький напрямок – ще один регіон, де вони можуть діяти з різних боків, розвиваючи ситуацію не тільки в межах найближчих населених пунктів, а й на стратегічному рівні", — сказав Маломуж.

За його словами, бійці 24-ї бригади імені короля Данила повідомляють про важкі бої. Ворог значно збільшив свої сили, зокрема професійними підрозділами. Водночас ворог використовує й зеків, які йдуть в перших рядах, додав генерал.

Екс-голова Служби зовнішньої розвідки також додав, що Сили оборони України відповідають ворогу потужним вогнем і маневрами, переходячи на більш укріплені позиції, які вони готували кілька місяців. Це дозволяє утримувати позиції та знищувати резерви противника, підкреслив Маломуж.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Путін продовжує висувати Україні ультиматуми. Зокрема, вій його озвучив на зустрічі із Орбаном.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини