Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін чітко дав зрозуміти, що хоче стерти Україну з лиця Землі - Столтенберг
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін чітко дав зрозуміти, що хоче стерти Україну з лиця Землі - Столтенберг

Єнс Столтенберг поділився своїми думками про війну в Україні

8 вересня 2022, 23:48 comments1468
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг зробив кілька заяв для видання Financial Times, попереджає, що Росія, підбадьорена своїм успіхом, може спробувати розвинути агресію проти інших країн. Навіть атакувати одну з країн НАТО. Голова альянсу говорить, що Володимир Путін чітко дав зрозуміти, що хоче стерти Україну з карти світу та змінити Європейську політичну карту.

Путін чітко дав зрозуміти, що хоче стерти Україну з лиця Землі - Столтенберг

Путін хоче стерти Україну з лиця Землі - Столтенберг. Фото звідкритих джерел

За словами Єнса Столтенберга війна, яку розпочала РФ в Україні починає переходити на завершальний етап. З наближенням зими буде усе важче народу України, а також збройним силам, які воюють за свою свободу. Також важко буде і країнам, які допомагають Україні, тобто ЄС. Але Столтенберг говорить, що ціна допомоги для України, це ціна для безпеки усієї Європи.

За словами лідера НАТО РФ окупувала понад 20% України, а це в чотири рази більше ніж Бельгія та приблизно рівно половині Сполученого Королівства.

Далі голова альянсу попередив, що через Росію усі жителі Європи зіткнуться з проблемами росту ціни на газ, нафту та інші енергоресурси. Це може призвести до зменшення температур в будинках, а далі до можливих протестів та навіть соціальних заворушень. Але Єнс Столтенберг продовжує думку, що країни ЄС мають йти обраним шляхом та допомагати України проти диктатури Росії.

У кінці статті Генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що гроші, які платить Європа, ні в якому разі не можуть бути порівнянні з життям українців.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв екс-генсека НАТО Расмуссена, який висловився про війну та просив передати Україні все необхідне для перемоги.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Кларк Кент

9 вересня 2022, 01:17

Хоть кто-то это понимает, пора кардинально и радикально действовать что бы остановить путина и фашисткие кацапские войска. Нужно уничтожить крымский мост! Нужно выгнать всех кацапов из Украины!!! Введите мироторчиские воска, дайте оружие для нападения!!!


Новини