Головна Новини Суспільство Війна з Росією Пугачова відреагувала на російський удар по дитячій лікарні
commentss НОВИНИ Всі новини

Пугачова відреагувала на російський удар по дитячій лікарні

Алла Пугачова та Максим Галкін прокоментували російський удар по дитячій лікарні в Україні.

9 липня 2024, 13:22
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Російська співачка Алла Пугачова відреагувала на російський ракетний удар по дитячій лікарні "Охматдит" в Києві, який відбувся 8 липня. Пугачова заявила, що Бог терплячий, однак будь-яким діям є межа.

Пугачова відреагувала на російський удар по дитячій лікарні

Російський диктатор Володимир Путін та Алла Пугачова. Фото з відкритих джерел

Популярна російська співачка Алла Пугачова в Instagram коротким повідомленням прокоментувала удар Росії по дитячій лікарні у Києві.

"Бог терплячий, але всьому є межа", — написала Пугачова та опублікувала у соціальній мережі  фотографію поранень дитини через російський удар.

Також відреагував на російський ракетний удар по "Охматдиту" чоловік Пугачової Максим Галкін. Російський комік опублікував на своїй сторінці в Instagram фотографію з лікарями, які проводять медичні процедури дитині під час ракетних ударів.

"Одне зі страшних фотосвідчень сьогоднішнього дня — лікарі продовжують робити операцію дитині на відкритому серці прямо під час російської ракетної атаки… Це якесь нескінченне пекло", — написав Галкін.

Алла Пугачова через кілька місяців після повномасштабного вторгнення залишила Росію разом з Максимом Галкіним. Російська співачка переїхала до Ізраїлю. Пугачова підтримала позицію Галкіна та засудила війну в Україні закликавши її зарахувати до іноагентів, адже вона, як і її чоловік "чесна, порядна і щира людиною, яка бажає Батьківщині процвітання, мирного життя і припинення загибелі наших хлопців за ілюзорні цілі".

Наразі відомо, що в Києві після ракетної атаки Росії загинуло 29 людей, зокрема четверо дітей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що дитячий психіатр пояснив основну причину, чому Росія завдала удару по дитячій лікарні.

Також "Коментарі" писали про британського прем'єра, який назвав російський удар по лікарні "найбільшим збоченням".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини