Головна Новини Суспільство Війна з Росією Прямісінько в ціль: показали відео роботи українських снайперів на сході
commentss НОВИНИ Всі новини

Прямісінько в ціль: показали відео роботи українських снайперів на сході

Снайпери активно ліквідовують окупантів під Авдіївкою

8 травня 2023, 17:30
Поділіться публікацією:

Українські снайпери ювелірно відстрілюють окупантів під Авдіївкою. Відеофрагментом роботи військових поділився підприємець та волонтер Юрій Голик.
Зброя, з якої відбувалося відпрацювання по ворогу, це снайперська гвинтівки Ruger у калібрі 0.338 LM. Її волонтер разом із військовослужбовцем Олександром Карпюком передали одному з підрозділів в рамках спільного проєкту.

Прямісінько в ціль: показали відео роботи українських снайперів на сході

Снайпери ЗСУ активно ліквідовують окупантів під Авдіївкою (фото з відкритих джерел)

Відео із підтвердженням своєї роботи снайперам не завжди вдається зробити, але ці хлопці змогли”, — прокоментував відео Юрій Голик.
Нагадаємо, раніше підприємець
оприлюднив відео злагодженої роботи оператора дрона та важкої техніки по окупантам під Бахмутом.

Нагадаємо, що "Коментарі" показали про те, що в Україні ліквідували командира елітного підрозділу Росії. Українські військові знищили російського окупанта та командира 14-ї окремої бригади спеціального призначення ЗС РФ Сергія Полякова. В ніч з 2 на 3 лютого українські військові змогли ліквідувати Сергія Полякова, який є командиром 14-ї окремої бригади спеціального призначення ЗС РФ. OSINT-аналітик InformNapalm Антон Павлушко повідомляє, що фото та інформацію про смерть російського військового оприлюднив один з чиновників Башкортостану та додав, що окрім Полякова, ще як мінімум один росіянин потрапив у підсумки Генштабу ЗСУ.

14-та окрема бригада спеціального призначення ЗС РФ з російського міста Хабаровськ вважається елітним загоном в армії Кремля. Ця бригада підпорядковується Головному управлінню Генерального штабу РФ, а її військовослужбовці зазнавали незначних втрат в попередніх російських війнах та агресіях, проте в ЗСУ їх вдало знищує в Україні.    




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини