Головна Новини Суспільство Війна з Росією Провал спецслужб: очевидці розповіли нові подробиці про стрілянину в Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

Провал спецслужб: очевидці розповіли нові подробиці про стрілянину в Трампа

Очевидці кажуть, що стрілець перебував на даху господарської будівлі, при цьому було чітко видно гвинтівку

14 липня 2024, 17:05
Поділіться публікацією:

 На мітингу 45-го президента США Дональда Трампа в Пенсільванії глядачі помітили підозрілу людину на даху споруди неподалік місця події.

Провал спецслужб: очевидці розповіли нові подробиці про стрілянину в Трампа

Стрілянина в Трампа (фото з відкритих джерел)

"Я думаю про себе: 'Чому Трамп усе ще виступає, чому його не прибрали зі сцени?'... і тут лунає п'ять пострілів", – цитує ВВС одного з присутніх, який представився Грегом Смітом.

Очевидець розповів, що стрілець знаходився на даху господарської будівлі на відстані приблизно 15 метрів від них, при цьому було чітко видно гвинтівку. Глядачі намагалися привернути увагу поліцейських протягом трьох-чотирьох хвилин, але ті "не розуміли, що відбувається".

Можливо, поліцейським, які стояли внизу, було важко побачити стрільця через нахил даху. "Чому на всіх цих дахах немає Секретної служби? Це невелике місце. Це провал безпеки, 100% провал безпеки", – зазначив Грег Сміт.

Інший свідок, Бен Мейсер, повідомив, що бачив, як стрілець кілька хвилин до атаки переміщувався дахами господарських будівель. Він заявив, що попередив офіцера поліції. "Коли я повернувся, щоб зайняти своє місце, пролунали постріли, а потім настав повний хаос, ми всі побігли геть, і на цьому все закінчилося", – розповів він KDKA-TV.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що перша заява Трампа після спроби його вбивстваДональд Трамп дав перші коментарі щодо інциденту в Пенсильванії, де намагались вбити колишнього президента США. Трамп розповів, що отримав поранення вуха під час стрілянини та подякував Секретній службі. 

Під час передвиборчого мітингу Дональда Трампа у Пенсильванії прозвучало кілька пострілів. На відео з інциденту помітно, що Трамп опустився, а потім його оточили охоронці. Згодом американський президент підвівся з закривавленим обличчям та вухом та був відправлений до лікарні. Через кілька годин після замаху Трамп виступив з першою заявою. У свої соціальній мережі Truth Social розповів про поранення.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини